Q0465. Wat ik zeg, dat ben ik zelf?

Onbekend

Heb mijn twin heel vaak ‘aangevallen’ op zijn woorden , terwijl hij het zo lief bedoelde! Waarom denk ik dat het onvermogen om bij elkaar te komen ligt aan de ander? Heb ik al naar me zelf gekeken, om te zien wat ikzelf nog moet doen/veranderen? Mijn twin heeft waarschijnlijk al heel veel gedaan en doorgeworsteld, maar dat kan ik op afstand niet zien, maar mijn twin is net als ik ,dus misschien is hij ook al vrij in zijn hart. Mijn hart is nog niet helemaal vrij van angst en pijn,maar is wel vrij voor mijn twin! maar ik heb ook een groot hart die anderen er niet uit wil stoten. Wil het zo graag uitschreeuwen dat ik van hem hou, maar hoe en waar en tegen wie, kan ik dat doen? Je bent soms zo hetzelfde in heel veel gevoelens, maar de benadering is soms zo anders,dat je elkaar soms even niet meer snapt. Heb mezelf maar eens toegesproken en mijn lijfspreuk wordt; ‘Wat ik zeg dat ben ikzelf!’ Dacht gisteren op onverklaarbare wijze dat mijn twin zou komen en ik voelde dat ik hem met alle liefde in mij zou kunnen ontvangen, het was een mooie test, een cadeautje van boven om te oefenen of ik er klaar voor was.Wel was er teleurstelling toen het heel iets anders betrof(dacht wel dat ik in mijn wensen aan het doordraaien was,soms denk je wel is het dan allemaal wel echt waar? heb ik niet verkeerde conclusies getrokken? denk ik dat ik contact heb maar is het misschien wel heel iemand anders?), klinkt vaag maar voor mij was het een oefening, ook de teleurstelling , maar ik weet dat het goed komt ..en mijn Liefde blijft maar groeien

Antwoord
Wil mijn twin zo graag even zien,horen en ik durf niet naar mijn twin en mijn twin niet naar mij, hoe lang gaan we dat volhouden. ook daarin gaan we gelijk op. allebei denken we dat die ander wel komt..heb al een paar keer contact gezocht..weet dat mijn twin mij ook mist, voel me soms zo verloren, waarom gaat het zo? wat moet ik hier nou weer van leren? wil dit niet meer leren maar wil genieten van onze liefde, vind hem zo lief, waarom doen we zo? liefs(Onbekend)

Antwoord
Laat jouw twin los voor heel even. Concentreer op jezelf. Ik zie dat je het moeilijk hebt met jezelf. Alles wat je twin nog niet kan en niet geeft, is omdat jij er zelf ook nog niet laar voor bent. Laat je ego los. Ik zie dat jij heel veel frustratie hebt. Maar de sleutel is 1 woord: LIEFDE Als je alles begrijpt en jouw twin met liefde behandelt, en even een tijdje rust geeft, zal dat jullie allebei tijd geven om na te denken. Probeer niet te veel op meditatief niveau te communiceren, want dat werkt niet zo goed bij pijn en frustratie. Alleen met liefde kom je er wel. Heb vertrouwen, laat het eventjes rusten. If you love something let it go. If it returns to you, it’s yours to keep. If it doesn’t, it never was!(Onbekend)