Q0463. Kan je twin gedachtelezen op afstand?

Onbekend

Heb me al een paar dagen heel leeg en moe gevoeld, alsof mijn twin me ff ‘gewist’ heeft, kan dat, dat je voelt dat de ander je even niet meer wil voelen? dat ie boos is of zo? kan je twin je gedachtes/gevoelens lezen? gelukkig voelde ik vanmorgen dat ie er weer was..fijn.

Antwoord
Ik ben heel nieuw in dit.. en heel erg op zoek naar antwoorden.. maar, ik denk dat t kan ja.. hij heeft me ook 1,5 a 2 weken “geblockt”.. t was na n uittreding waar ik heel erg naar hem op zoek ben gegaan en hem naar mijn gevoel ook gevonden heb want heeft n kaarsje voor me heeft aangestoken!!ik weet t, tklinkt allemaal heel vaag.. maar ik snap t!! anyway sindsdien voelde ik dat mijn gevoel naar hem anders was.. (door hem) terwijl hij juist meer aandacht zocht naar mij (in t echt..) anyway.. ik denk dat t kan!! veel succes!! maar dat heeft iedereen denk ik nodig die met dit onderwerp bezig is.. liefs(Mariska)

Antwoord
ja dat kan, in ieder geval de heftige dingen, de sterke gevoelens voel ik allemaal mee met mijn twin. hoe dichter bij hoe sterker.dat gaat heel ver. ik was idd boos… en voelde mijn twin daarna gelukkig weer dichtbij, hoewel ik ver weg was. boos…door de situatie; door mijn zwijgen word ik door mijn omgeving soms kapot gewantrouwd en komen ze met allerlei stomme theorien wat mijn persoon betreft. normaal laat ik t van me af glijden en dan is het hun probleem, maar ik ben ook maar een mens. boos om de situatie, dat de code moralis der correctheid t lijkt te winnen van onze liefde. dat mijn twin mij op aards nivo al jaren negeert en op dat moment voelde ik me vertoten als een Jehova. waarom? geen interesse, wantrouwen, uit bescherming, wijsheid? ik vroeg me opeens af of hij dit wel zo aangaat als ik, vandaar.(Onbekend)

Antwoord
Ja dat is waarschijnlijk het geval als je dat voelt. Het is namelijk zo dat je onderling met elkaar communiceert op hoger niveau, dus zonder elkaar daadwerkelijk te spreken. Het is dus waarschijnlijk het geval dat jouw twin nu even te zwaar heeft en je even niet wil voelen. Zodra dat lege gevoel weggaat, dan is jouw twin daar overheen. Het goede nieuws is dat wij onze twin altijd begrijpn en onvoorwaardelijk van ze houden. Dat boze gevoel of frustratie gaat altijd weer weg, en wat overblijft is begrip en pure liefde. Probeer het even tijd te geven, maar ook te laten zien dat je hem/haar never nooit wil kwetsen. Wees goed en lief voor je twin, want niemand zal ooit zoveel liefde en respect en begrip voor je hebben als jouw twin. Het is namelijk ook zo dat als je je leeg voelt, je heel erg bij jouw twin bent (in energie) en daarom voel je twin zich warm en gevuld met jouw energie, waardoor hij/zij rust heeft. Maar als jouw twin dat even wil blokkeren dan heb je hem/haar waarschijnlijk gekwetst. Probeer in jezelf in gevoel het gevoel naar jouw twin te sturen dat je van hem/haar houdt en dat je ze nodig hebt, maar dat je er beent voor ze. Hij/zij zal dit zeker voelen en minder blokkeren. Maar blokkeren doen we alleen uit pijn, om die pijn minder te voelen. Dus dat betekent dat we houden van onze twin. Maak je geen zorgen, want die band wordt nooit verbroken. Het is alleen aantrekken en afstoten. Dit klinkt heel zweverig allemaal, maar we weten allemaal hoe dit gaat 🙂 Wonderen wonderen 🙂 Groetjes(Angela)

Antwoord
wijsheid? onmacht? niet meer willen sturen? van alles een beetje..mijn twin zoekt ook geen contact..ben een beetje aan het zoeken hoe ik nu met mijn leven verder wil want een liefde alleen op energetisch niveau..?voel mijn twin soms ook niet meer..voel me leeg en verdrietig, ik weet dat ie van me houdt maar ik ben een mens die graag tussen anderen inleeft, die graag zorgt. wil niet alleen een liefde op afstand, wil het graag vast kunnen pakken, mijn liefde laten zien en als dat niet helemaal bereikbaar is wat doe je dan??.. voel/weet dat mijn twin graag bij me wil zijn..maar mijn twin wil/kan zich niet onttrekken aan zijn ‘verplichtingen’ wat ik wel snap, voor een deel tenminste..ik verlang naar een arm om heen,naar iemand die echt met mij wil leven..naar een blij leven,een tussenoplossing misschien? is dat dan de vertaling die ik moet maken voor deze liefde? met ruimte voor onze liefde..een traan, een snik, moe..doodmoe.(Onbekend)

Antwoord
Wat Liefde voor liefs kan laten voelen ,weet dat mijn Lief met me meeloopt al voel ik het soms even niet meer..tranen van ontroering over zoveel liefde , Liefs(Onbekend)

Antwoord
Ik heb een idee, misschien kan je van de nood een deugd maken door het uit te dragen? Dan doe je een ander een plezier ermee en het is nuttig voor de maatschappij, dan ben je ook zorgend bezig. En voel je het gemis niet zo.En ben je ook tussen de mensen. Vooral jongeren vinden hett erg interessant,en staan er ook nog zo voor open, dus misschien op scholen bij maatschappijleer over het verschil in liefde/zielmaatjes/tweelingzielen, het inzichtelijk maken. Als er in de toekomst meer en meer tweelingzielen bij elkaar komen…Dan voel je je misschien nuttig en daardoor minder leeg? En je bent de beste voorlichter omdat je het allemaal zelf meemaakt.Krijg je er misschien ook subsidie voor als je met een goed plan komt.(Onbekend)

Antwoord
Wankelbaar vertrouwen? We hebben een prachtige samensmelting samen gehad , die gevoelens/overgave over en weer, heerlijk, maar nu heeft mijn twin zich losgewrikt van mij? waarom? omdat ie denkt dat dat beter voor mij is ? of is het wankelbaar vertrouwen ? Heb met mijn vriend nog een vriendschapsrelatie..omdat het de vader is van mijn kind/gezamenlijke verledens/liefde voor een goede vriend..denkt twin dat dat meer is..wordt er soms met 2 maten gemeten? (hij zit zelf in een relatie)..is de ene relatie soms meer waard dan de andere? heb er zo hard aan gewerkt, heb alle beren van de weg geschoten, om zo ver te komen.. Dan weer zoveel liefde laten voelen en dan weer een dreun waar je verdrietig van wordt…ik wil niets liever dan een liefdesrelatie met twin die volgens mij heldervoelend/helderhorend is?! dit keer niet lijkt het..is vertrouwen dan zo wankelbaar?.. ja dan moet ik me ook maar loswrikken..is misschien beter.(Onbekend)

Antwoord
onmacht? heb je een contactverbod? wijsheid? wat is wijsheid? sturen hoeveel jaar doe je dat al? is het niet iets wat je beiden ‘levend’houdt? tussenoplossing? contact maar nog niet samenkomen, bewust? waarom niet?(Onbekend)

Antwoord
Contact is moeilijk omdat we afstand houden, en dat is niet meer genoeg. samenkomen ja waarom niet? sturen hebben we allebei gedaan, over en weer,soms zonder dat we het wilden. wat houden we levend? onze liefde en ons verlangen naar elkaar? is dat verkeerd? nee toch..dat je niet meer zonder die ander wil/kan, dat je hartstochtelijk van die ander houdt! dat is Liefde (Onbekend)

Antwoord
In het leven heb je een leerproces te ondergaan. Opvallend is dat dit proces sterk naar voren komt in een tz-relatie. Op het moment dat jouw tz niet goed in zijn vel zit, en zijn gedachten sterk naar jou uitgaan m.n naar de leuke fijne herinneringen van jullie samen, zorg dat hij niet al teveel positieve energie uit jou haalt om zich goed te voelen. Zijn eigen ontwikkelingsproces kan hierdoor stagneren. M.a.w. als jij er voor openstaat hem jouw positieve energie te geven, kan zijn ontwikkelproces vertraging oplopen. Hij moet leren om op eigen bene te staan.(Onbekend)