Q0457. Hoe ga je om met de invulling van de dag als je twin nog bij een ander is?

Onbekend

Lieve lotgenoten. Ik heb een aantal vragen. Hoe komen jullie de dag door mijn twin is na 6 jaar vertrokken uit mijn leven.Na elke dag samen te hebben gewerkt. Is ergens anders gaan wonen met zijn vriendin bij wie hij niet gelukkig is. Het op de vlucht gaan voor zijn eigen gevoel dus.Het is nu twee maanden geleden en ik ga elke dag kapot..denk elke minuut aan hem. wordt dit minder? Ik heb zo sterk gevoel dat hij mijn twin is. Ik lees veel berichten van vrouwen hier die wachten op hun twin. Waarom kunnen mannen zo makkelijk bij een vrouw blijven die het niet 100% is. Schakelen hun dan echt het gevoel uit? Hoe kan het dat wij vrouwen zoveel emoties hebben en er echt stuk aan gaan en dat je zo’n sterk gevoel heb dat hij het is. ZIjn wij niet gewoon gek aan het worden of moeten we werkelijk blijven wachten en hopen dat het goed komt? En waar zit het gevoel van de mannen… is het dan echt zo dat je maar beter bij haar moet blijven om materiele dingen en omdat je al zo la! ng hebt… bullshit eigen geluk is toch belangrijk! Dus voor iedereeen ga voor je werkelijke liefde!

Antwoord
Dag lotgenoot, Ook ik heb er vaak over nagedacht. Ik denk dat het er mee te maken heeft dat de man de materiële baas is en de vrouw de biologische baas. De man zorgt van buiten af naar binnen en voelt zich verantwoordelijk daarvoor. Dat gaat voor alles. Natuurlijk zijn er uitzonderingen. Maar de man is in de eerste plaats gefocust op de materiële zaak. Bij teveel emoties gaat bij de man het luikje dicht, want dat staat zijn focus op het materiële in de weg.Misschien zit het in ons DNA geprogrammeerd.Overigens doet dit niets af aan het energetische contact.Dit contact staat buiten biologische of materiële voorwaarden.Misschien is het zo dat de (nieuwe) partner bij wie de man minder gelukkig is, er niet tussenin moet staan,want dan zal hij JUIST zijn twin opzoeken. Staat die (nieuwe) partner er niet tussen dan blijft de energetische verbinding open tussen beide twins en is de man daar tevreden mee? Ik voelde hoe mijn twin schrok toen ik zijn vrouw had bericht dat haar man en ik tweelingzi! elen waren. Dat was niet de bedoeling! Misschien dacht hij : “Oh, nou gaat mijn vrouw ertussen staan en is onze verbinding niet meer open als voorheen. Het ging toch best goed zo?(Onbekend)

Antwoord
Mijn twin is ook onzeker,ik ga voor mezelf een oplossing zoeken, ga alle mogelijkheden nog eens onderzoeken, en wil dan rust voor mezelf. wil blij zijn met alles in mijn leven, wil dingen afsluiten, en dan hoef ik niet meer te wachten, want dan zie ik wel of hij komt of niet. voelde zoveel onrust en verdriet en dat wil ik niet meer..ben erachter dat ik het alleen maar bij mezelf moet zoeken want mijn twin is er nog niet aan toe..komt wel denk ik dan. heb een leuk leven, met ups en downs, maar het is wel mijn leven, wil me niet meer opgesplitst voelen in twee werelden. mijn twin is welkom en ik wacht rustig af , maar niet meer in de wachtkamer, maar in een thuis wat ik voor mezelf heb gemaakt en voor mezelf ben..lieve groet.(Onbekend)

Antwoord
Toen ik achterkwam dat mijn twin achter mijn rug rommelde met een andere dame en bij het zien van haar, wist ik dat het geen stand zou houden. Het was in het begin erg zwaar maar wist dat ik mijn eigen leven weer moest oppakken. Het contact dat ik en mijn twin hadden, ging om puur zakelijke dingen die we samen nog moesten afhandelen. Ik dwong mezelf niet na te denken over hem maar te concentreren op mezelf. Hoe meer ik dit deed, hoe meer mijn twin op een liefdevolle manier contact met mij probeerde te maken. Ook nu hij bij haar weg is, houd ik de boot af, omdat hij met zichzelf in het reine moet komen en ik hem daarbij niet kan helpen. Bovendien heb ik hem laten weten dat hij eerst aan zichzelf moet werken wil ik het contact met hem continueren. Hij is namelijk goed in het maken van problemen, daar wil ik niet meer in meegaan. Focus je op de dingen die voor jou belangrijk zijn en wat jij verder wilt. Ik weet net als jij dat dit een moeilijke keuze is maar niet onhaa! lbaar. Blijf vooral dicht bij jezelf. Succes!(Onbekend)