Q0455. Vertrouwen vasthouden?

Onbekend

Hoe hou je vertrouwen erin dat je twin een keer bij je komt? Weet het soms niet meer, dan word ik er zo moe van , dan gaat mijn ego weer met mij aan de loop en dan ben ik weer bang.

Antwoord
Ben ook soms bang, voor de situatie op zich, voor mensen die ik liefheb te kwetsen, bang om op te branden, bang om te vroeg te beginnen, bang om door mijn twin gekwetst te worden, bang dat hij mij uit bescherming niet toelaat..maar ben altijd vol vertrouwen van ons, vol liefde; weet ook dat t goed komt; dat heeft voor mij niets met die angst te maken. Ik ben soms blij dat ik die angst nog heb; heeft me vaak behoed voor domme dingen. ik heb een stukje ratio nodig, om te f unctioneren. ik kan ook vol in de twinliefde zijn maar niet altijd. (Onbekend)

Antwoord
Lieve onbekende,ben ook vol vertrouwen over de Liefde tussen twin en mij, die staat als een huis, hoe zeer we elkaar soms ook doen. Ja ik ben ook wel eens bang dat mijn twin weer doet alsof ik gewoon een goeie vriendin ben, en meer niet, bang dat we nooit openlijk erkennen dat wij iets bijzonders samen hebben,bang dat we nooit eens even samen kunnen zijn. Bij mij is het ook angst voor het nooit van de grond komen van deze Liefde dóór die angst aan beide kanten..maar de Liefde blijft voor mijn twin, hoe verdrietig en bang ik soms ook ben…heb ook mensen om mij heen gekwetst maar dat was ook nodig om mezelf weer te vinden en om een signaal af te geven hoe groot mijn ‘aandoening’ , mijn gevoelens zijn voor mijn twin, mijn omgeving begint eraan te wennen en gunt mij dat geluk, wil mij graag weer gelukkig zien. Wat ik zo graag zou willen weten hoe twin en ik het in kunnen gaan vullen samen..zonder al teveel mensen te kwetsen..maar waarin we wel met elkaar kunnen zijn zo! dat onze Liefde gevoed kan worden en nog meer kan worden voor iedereen. En daar kun je pas achter komen als je met elkaar praat samen, zonder angst..maar met veel Liefde.. mis jij je twin ook zo? zou zijn lachende ogen zo graag eens even weer willen zien. (Onbekend)

Antwoord
Het gaat vanzelf.Ik denk er niet over na.Alle beloftes zijn in de afgelopen 50 jaar uitgekomen ,daar denk ik wel over na.Niet vaak maar soms zomaar plotseling. Die evaluatie sterkt mijn vertrouwen denk ik.Mijn tweelingziel houdt de vinger aan de pols (om in zijn vakgebied te blijven). Als ik van de “programmering” afwijk, dus over andere relaties mijmer, dan protesteert’ie onmiddellijk en paniekerig. Zodat ik weer gesterkt wordt in het vertrouwen. En let op de seintjes he. En geen aanleiding geven dat iemand het in twijfel trekt. Hoe meer je er over begint tegen derden, hoe meer het in twijfel getrokken wordt.(Onbekend)

Antwoord
En dan heb ik misschien nog een tip voor diegenen die al wat langer actief zijn op dit forum: zet eens al je antwoorden in chronologische volgorde achter elkaar met i.p.v. de bijbehorende vraag, een trefwoord. Zo krijg je een goed overzicht van je ontwikkeling,hetgeen je ook sterkt in het vertrouwen.(Onbekend)

Antwoord
Nou idd!! Ik lees nu de laatste regel van het laatste bericht. Ik ben het daar helemaal mee eens. Ik heb dat precies zo meegemaakt. Hoe meer je verteld aan mensen die dr geen ballen verstand van hebben, die niet weten wat het is en/of wat je meemaakt hoe gekker je word van die antwoorden/adviezen. Luister naar je gevoel, inplaats van naar anderen die niet weten/voelen wat je voelt!!!! Bij mij was het zo dat ik meteen van me Maatje hield toen ik hem zag. ( I Knew I Loved You Bevore I Met You ) Ik dacht waarom ben ik dan niet verliefd?? me vriendinnen die hebben het daar toch over?? Dus je raad het al ik werd er gek van! later die dagen was ik een stuk aan het lopen en kwam weer tot mezelf. Wie kom ik daar onverwachts tegen? yep me maatje. later die dag realiseerde ik me, dat ik dit alleen moest doen en niet het advies van anderen zomaar moest over nemen. Liefs (AngelfromHeaven)

Antwoord
Ja dat paniekerige herken ik, had altijd het idee dat ie er bij was, zo gauw ik in contact kom met iets wat gezegd wordt of iemand die een bedreiging kan zijn voor onze relatie dan voel ik mijn twin ook heftig reageren, het is net alsof dat niet meer kan en mag..eigenlijk wel mooi want dan kan ik daar op vertrouwen!! heb ik toch nog wat houvast in mijn leven..is dat dan de gezamenlijke ziel die je corrigeert? wat zit je dan aan elkaar vast eigenlijk hè ? ook wel lief en mooi..dat is toch ook waar we naar verlangen.(Onbekend)

Antwoord
Vertrouwen hebben in de magie van jullie liefde. Die heeft inmiddels al wonderen verricht en zal dat blijven doen! Wees er voor je twin door dik en dun. Wees niet jaloers of boos of heb geen principes. Wees puur en vertrouw erop dat alles gebeurd met een bepaald tempo en als je er klaar voor bent. DAN ga je groeien en als je groeit komt het steeds dichterbij.(Onbekend)

Antwoord
Ik mis mijn twin altijd, wat ik ook doe en waar ik ook ga, soms ben ik vol geloof en andere momenten worstel ik weer met mijn ego en angsten. Ik hoop dat daar een balans tussen te vinden is. Mijn vertrouwen dat we bij elkaar komen is er altijd ondanks alle pijn en verdriet, ik ben geheel de zijne, dat is een waarheid als een huis. Maar het ego wil het nu en meer….. en dat gaat niet. Geduld en loslaten is mijn middel tegen het onvertrouwen hoeveel moeite het soms ook kost, het komt altijd goed. Hij is mij en ik ben hem en samen zijn we 1.(Onbekend)

Antwoord
Op zielsniveau hebben we het hele scenario allang besproken,zijn er allang afspraken voor de toekomst gemaakt; alleen zijn we het ons niet bewust wàt er onderling is afgesproken(Onbekend)

Antwoord
‘en dat gaat niet’ , maar daar kun je zelf ook aan werken..mis mijn twin ook,bij alles, maar ben er zelf heel hard voor aan het werk, iedere keer zet ik stapjes richting mijn Lief,iedere keer wordt het duidelijker hoe ik mezelf sterker moet maken,dat ik die waarheid niet bij de ander moet zoeken maar bij me. iedere dag voel ik dat dat steeds beter gaat lukken, maar ik moet wel eerst met mezelf en al mijn gevoelens in het reine zijn..Liefs(Onbekend)

Antwoord
Ja over dat paniekerig en direct reageren: het is een zelfcorrigerend systeem.Er zijn bepaalde afspraken gemaakt al vóór dit leven, en nadat je elkaar hebt ontmoet gaat dit zelfcorrigerende systeem in werking. De gezamelijke ziel corrigeert dit denk ik ,ja. We corrigeren elkaar.We weten al niet meer beter.Omdat die afspraken gemaakt zijn, kunnen we ook niet meer boos of jaloers worden,nog wel eens teleurgesteld of verdrietig maar dat wordt ook steeds minder.Het is ook geen werk van een controlfreak,het is gewoon lief. Gek voor een vrijbuiter als ik: hoe meer ik gecontroleerd word door hem,hoe leuker ik het vind en hoe blijer ik word.(Onbekend)

Antwoord
Ik heb dat niet meteen na het ontmoeten met twinnetje gemerkt, er was wel iets maar kon het niet plaatsen, soms kon ik er ook wel omheen dacht ik, maar dit moest ik altijd met verdriet bekopen. ja die controlfreak is er altijd een beetje bij, maar het geeft me een richting en dat is heerlijk, eindelijk weet ik hoe ik verder moet, hier gewoon naar luisteren. maar hoop niet dat mijn twin hier genoeg aan heeft , als hij er maar niet te blij van wordt want dan kan hij het misschien wel heel lang volhouden zo! heb liever een controlfreak bij me dan zo op afstand.(Onbekend)

Antwoord
Je schrijft; ‘mijn ego wil het nu’ , maar is dat niet je hart die het nu wil? je ego houdt je juist weg bij je zielslief..die houdt je gevangen in een situatie die je niet meer wilt, of is dit een gedachtekronkel van mij?(Onbekend)