Q0452. Komt het dan wel goed?

Onbekend

wist mijn hele leven al dat mijn grote liefde ergens rond liep en ben daarom ook al mijn hele leven alleen . Nu heb ik haar vorig jaar gevonden, we kwamen elkaar tegen en we waren meteen allebei helemaal van slag, nooit meer uit elkaars hart, veel over haar gedroomd en gedacht,elke seconde, en nu wil mijn zielsliefde graag bij me komen maar zij zit vast, op allerlei manieren, in een situatie die haar ongelukkig maakt, wat doe je dan? een bedreigende situatie,waar soms hard geknokt wordt, met een energie die haar soms weer in haar ego laat komen..gaat ze alles weer beredeneren, laat ze het beetje afhangen van mij? mag ik voor haar een rustpunt zijn, wat ik graag wil, komt het dan wel goed? hou onvoorwaardelijk van haar en zie haar graag bij me.

Antwoord
Mijn ervaring (en tip) is :als iemand zo totaal vast zit dan kan je er maar beter totaal buiten blijven. Het kan zelfs nog bedreigender voor haar worden. Hier rest een nuchter verstand: hou je op de hoogte van haar en mocht het uit de hand lopen doe dan zoals met iedereen,loop naar de politie of een vertrouwenspersoon/vertrouwensarts.Niet mee bemoeien,dat maakt de zaak erger. Ooit zal het tij keren, het zijn per slot van rekening volwassen mensen die al iets hadden met elkaar voordat jij in haar leven kwam. Goede wensen doorseinen,continue,dat zou ik doen.Dan ben je ook een soort rust/lichtpunt voor haar.Het liefst nog voor allebei. (Onbekend)

Antwoord
Ja goed dingen doorgeven is altijd fijn; ik schiet ook soms in angst door de hele situatie en ben dan blij weer twin liefde te voelen . ook al ben ik dan niet in staat er echt iets mee te doen. het is zo verdomd moeilijk altijd alles goed te doen en tegerlijkertijd zo duidelijk en makkelijk; vanuit de liefde geven leven ontvangen; dan kan er niks fout gaat. en dat is genoeg. zucht. (Onbekend)

Antwoord
Nooit zo maar opgeven hoor..liefde toezenden en waar een wil is, is een weg en die wordt nog wel duidelijk..echt, ook voor mij..Liefs(Onbekend)

Antwoord
Opgeven? dat gaat helemaal niet, staat niet in mijn vocab. zielsliefde is overal maar ik ben een gezegend mens met liefde overal om mij heen, dat maakt t lastig; wil niemand kwetsen, wil niet opbranden. gewoon liefhebben in mijn tempo.(Onbekend)