Q0450. Ben ik nu samengesmolten met mijn zielsliefde?

Onbekend

Er zijn meerdere keren lichamelijk contact ontstaan tussen mij en me zielsliefde. oa elkaars hand vastgehouden, zij aan zij gelopen dat ik me hand om zijn middel sloeg( heerlijk gevoel! echt een thuiskomst naar een lange reis) beide elkaar gezoend op de wang en omhelst. hoop hier antwoord op te krijgen..alsvast bedankt en lieve groetjes

Antwoord
Dat zijn van die kleine voorproefjes, even een arm langs een arm, een streling heerlijk , en dan heb ik het nog niet over in elkaars ogen kijken.Het echte samensmelten komt nog,door alleen al samen te zijn,lopen liefdesenergieën al in elkaar over. Als je hier al zo van kunt genieten..het zijn momentjes samen van groot geluk die je altijd bij zullen blijven. Zijn jullie beiden vrij en gaan jullie Samen verder op den duur? (Onbekend)

Antwoord
Als je was samengesmolten had je die vraag niet gesteld, maar wat niet is kan komen, geniet ervan, zoiets is once in a lifetime!!!(Onbekend)

Antwoord
Om eraan herinnerd te worden dat we niet alleen zijn, dat we een opdracht hebben te vervullen, en voor onze zielegroei. Met name om het laatste, om de evolutie van onze ziel.(Onbekend)

Reactie
Dank jullie wel voor jullie reactie! heerlijk om zo met mede lot genoten te kunnen praten over dit bijzondere geschenk!! (Ik kijk en lach dan naar de hemel en zeg dan in gedachten Thank god for this miracle, elke x als er wat bijzonders gebeurd, en als ik even alleen ben en noem me twin Angel from heaven) Als ik met mede mensen praat over dit,die niet weten/voelen wat dit is, dan kan ik praten tot dat ik een ons weeg en dat is het heel zwaar om verschil te maken tussen dit en het aardse. Mijn twin waarover ik verteld heb, zit in een relatie, ik heb geen relatie. We zijn vrienden dat wou ie zelf (thank god :)Ik weet alleen niet of hij dit bijzondere gevoel ook zo voelt/ervaart als ik, ik durf hem dat niet te vragen want ben bang dat ik hem wegjaag… Ohja bedankt voor deze site! Lieve groetjes en een warme knuffel aan iedereen 🙂 (Onbekend)
AntwoordJe schrijft; Thank god we zijn vrienden, wil je dan niet meer ? kan dat? zou hem toch eens vragen of hij het ook zo ervaart die gevoelens? (Onbekend)

Antwoord
Ik zou heel graag meer willen..diep in mn hart weet ik dat we bij elkaar horen. Maar me ego wil het niet toegeven. en dat maakt het me zo moeilijk! Hij kruist sinds me 13de me pad, toen stonden we voor het eerst zij aan zij. En nog steeds (ben nu 22) heb ik dat als we op een feest toevallig naast elkaar staan. Hij zit op dit moment in een relatie, wat is uitgeweest maar nu weer aan is.. Wat me wel opvalt is dat ie relaties heeft gehad met meiden die dr ong. net zo uitzagen als ik in me verleden.. Lieve groetjes!! (Onbekend)

Antwoord
Nu praat ik even tegen me zelf;geef dat ego toch es een keer een schop onder z’n gat! blijf niet zo hangen , hoeveel redenen(verstandig hè) kun je aan blijven dragen om niet aan je gevoelens toe te geven ! geniet van je vriendschap en je Liefde voor elkaar als dat kan, maar doe er wel wat mee! het is een begin..mijn twin heeft de deur wagenwijd opengezet en nog durf ik niet en hieruit blijkt al weer dat ik toch niet los kan laten en niet verder kan zonder haar..dus blijf ik hangen in een situatie die me diep ongelukkig maakt..Liefs (Onbekend)