Q0439. Mijn twin denkt dat hij er goed aan doet om mij niet meer te zien?

Onbekend

Mijn twin geeft mij hoop en vervolgens pakt hij het weer af, hij kan niet om zijn ego heen of zo. volgens mij wordt hem dat aangepraat. mijn twin heeft ervoor gekozen om er vrede mee te hebben dat hij mij nooit meer zal zien hoe moet ik hiermee om gaan? ik ben zo verdrietig hierover, het voelt voor hem wel goed. dit is gewoon te moeilijk ,moet ik het dan maar gewoon accepteren omdat dat beter voor hem is? terwijl ik weet/voel dat dat niet zo is. wat moet/mag ik doen?

Antwoord
au dat doet pijn… voor altijd waarom? ik heb het gevoel dat er voor echt samenkomen van twins een goed moment bestaat…te vroeg is niet goed te laat ook niet. als je dat weet zou je elkaar zelfs met die kennis kunnen zien of een beetje contact hebben. dan gaat het geleidelijk; ik weet niet of dat kan of ik dat kan…maar dat zou mooi zijn. (Onbekend)

Antwoord
Ja ik respecteer mijn twin zijn grenzen hoe moeilijk ik dat ook vind, voel me er niet echt gelukkig onder maar blijf in onze liefde geloven en weet dat hij intens met mij verbonden is en ik met hem. soms val ik even terug in mijn wanhoop maar ik moet erin blijven geloven want dat is mijn enige houvast op het moment. ik kan niet anders voel ik nu, dat is het enige waar ik blij van wordt, alle twijfel zet me weer 10 stappen terug en dat voelt afschuwelijk, dus nee ik ga er weer voor, ook al duurt het lang… liefs (Me)

Antwoord
Dat zou al heel mooi zijn…kon het maar…(Onbekend)

Antwoord
Dat kan, echt waar met beleid maar niet nu, nog niet. ik ben nog niet/en allang zo ver…(Onbekend)

Antwoord
Heb al duizend keer mezelf beloofd dat ik voor honderd procent achter mijn eigen leven ga staan, en toch blijf ik iedere keer weer afhankelijk van wat mijn twin en andere mensen doen..vaar mijn eigen koers wel en weet wat mijn bestemming is, maar ik zwabber soms nog wat heen en weer(terwijl een rechte weg toch sneller is, haha). heb ik altijd al gedaan, vind elke mening in een vergadering/overleg wel wat hebben en dat maakt dat je altijd moeilijk weet wat jij er zelf van vind, wat jouw mening/wil is. en daarin kom ik mezelf nu soms weer tegen..ga gewoon mijn eigen weg(er is geen tussenweg,voor mij) en kijk uit, vol vertrouwen en verlangen, naar het juiste moment.. (Onbekend)

Antwoord
…mooi zijn kon het maar….waarom kan het niet?(Onbekend)

Antwoord
Mijn twin is bang voor de confrontatie met zijn en mijn gevoelens, die zijn ook heftig, maar ik bijt niet hoor, dus ja kon het maar, het zou zoveel meer duidelijk maken,hoef je niet meer zo te raden wat alles betekent en wat de ander ermee wil en kan..met deze Liefde..en hoe je het een handvat kan geven..anders blijf je hemelfietsers..met heel veel onzekerheid..liever even duidelijkheid die misschien Liefdevol confronterend is dan dit ‘gedoe’..een klein beginnetje voor een Liefdevolle relatie hoe die dan ook ingevuld wordt door ons beiden..waar we ons allebei goed bij voelen. volgens moeten wij nu dat aantrekken en afstoten maar eens achter ons laten.. wens iedereen die daar inzit heel veel sterkte het is idd. topsport en dat voor iemand die helemaal niet van sport houdt, haha (Me)

Antwoord
Je tweelingziel is angstig geworden om het gevoel wat die met jou heeft ervaren. Mogelijk heeft je tweelingziel dit nog niet met iemand eerder ervaren en heeft nu twijfels hier over. Geef hem die ruimte die je tweelingziel nodig heeft. Laat je tweelingziel bezinken dat die met jou gelukkig is. Je tweelingziel komt daar uiteindelijk achter. Vergeet niet dat tweelingzielen met elkaar voor altijd verbonden zijn.(Onbekend)

Antwoord
Sluit me aan bij me..dat moet je es achter je laten, heb vannacht gedroomd dat er een zwarte kat over de weg liep en hij liep niet verder maar kwam naar me toe, het was geen bedreiging maar meer een teken ik voelde me er goed bij, ik werd er weer blij van en het gaf mij aan dat het moment goed is, dat het er mag zijn dat contact..geduld wordt vast beloond.(Onbekend)