Q0438. Voortekens liefde, maar realiteit heel anders?

I.

Hallo allemaal, Zijn er meerdere mensen die een dergelijke ervaring hebben als de mijne? Ik heb vorig jaar iemand op 24-06-09 ontmoet. De nacht voorafgaand aan de ontmoeting ging mijn cd-speler, die uitstond, s’nachts om 03:00 uur uit zichzelf spelen (er zat een cd in met mooie meditatiemuziek). Het was een blind date, waarvan ik eigenlijk niet gedacht had dat het iets meer zou worden. Na 3 maanden, nam hij afstand en ik dacht dat het beter was om hem te vergeten. Vanaf dat moment (12-09-09) begon ik allerlei tekens over hem te krijgen, terwijl ik er helemaal niet mee bezig was. Hij is een brandweerman. Minimaal 3 x per dag kruisten brandweerwagens of auto’s mijn pad, zag ik zijn naam ergens, zette ik de tv of radio aan en het ging precies op dat moment over de brandweer. Enkele weken later kwam hij terug. Het was nog steeds niet echt een concrete relatie maar er was weer contact. We hebben elkaar een tijd niet gezien omdat we beiden op reis gingen. Daarna hebben we nog 3 maanden contact gehad via mail, msn maar elkaar nooit meer gezien en uiteindelijk is het verwaterd. In de tussentijd kwam ik erachter dat bijna alles, van namen, tot geboortedata, tot dingen die toeval lijken, tot huisnummers iedere keer het getal 3 of 9 voorkomt (3×3). Zijn roepnaam bestaat uit 3 letters en die van mij ook. We hebben van de 3 letters, 2 letters hetzelfde. Ik hoorde van een vriend 3 x over hem. Een vrouw zei me dat ik een man zou ontmoeten die een Beschermer was, die mij zou beschermen. Een paar dagen later heb ik sterk de impuls om te kijken wat zijn naam betekent… je raadt het al: De Beschermer. Hij wordt dit jaar 33 en ik 39. Zijn volle naam bestaat uit 21 letters en die van mij uit 15. Bij elkaar 36=9. Ik ben in de numerologie een 4 en hij een 8, is samen 12=weer 3. De vorige 2 eigenaren van mijn woning heetten precies zoals hij. Ga zo maar door. Ik heb hem 9 maanden (3×3) niet gezien. Toch is hij nooit uit mijn gedachten geweest. Deze week kwam ik hem 2 x tegen. Toch, ondanks al die tekens, is de realiteit heel anders. Hij was vriendelijk, maar ik merkte dat hij niet open stond. Ik snap er niets van. Hoe kun je zoveel tekens over iemand krijgen en kunnen er zoveel ‘toevalligheden’ zijn, terwijl het dan toch op niets uitloopt? Ik weet dat ik geen andere keus dan hem helemaal los te laten, maar ik vind het heel moeilijk! Liefs

Antwoord
Dag, er staan legio voortekens op deze site.Ikzelf heb er tientallen gehad en een aantal heb ik genoemd o.a.bij vraagnr 383, ik heb er zoveel (vanaf mijn geboorte! ) dat ik er een roman over kan schrijven de Davinci Code evenarend,haha. Mijn tweelingziel (want die betreft het) zal het ongetwijfeld ook al wel merken,we hebben nog geen visueel/mondeling contact, maar ik voel dat hij er open voor staat,steeds meer. Heus, het komt wel, een mens zit nou eenmaal vreemd in elkaar. ‘t Is goed om het bij te houden (uittypen en in de snelhechter ermee),hoe gedetailleerder hoe beter. Ik ben het meteen vanaf week 1 gaan vastleggen.Na 3 maanden was het too much gewoon, ik ben op de vlucht geslagen naar Parijs.En wat vind ik daar…..twee gouden ringen!!! (Onbekend)

Antwoord
Je schrijft dat jullie dit jaar resp. 33 en 39 jaar worden,dat maakt 6 resp. 12. Het is interessant om te zien wanneer hij 35 (evt. 36) jaar wordt, dan treedt namelijk zijn Noordermaansknoop in werking. Kort uitgelegd, de Zuiderknoop is waar je vandaan komt incl. vorig leven, de Noorderknoop geeft informatie over je bestemming dus waar je naar toegaat in dit leven.En of jullie Noorderknopen matchen met elkaar,dus of ze in hetzelfde teken of huis staan of dicht bij elkaar staan,dezelfde aspecten maken enz.Voor alle duidelijkheid, ik heb het hier over astrologie.Vaak, is mij verteld, gaan dan beide personen dezelfde richting uit in dit leven.Misschien kun je zijn geboortehoroscoop achterhalen…. (Onbekend)

Reactie
Ok bedankt voor jullie reacties! Ik ben dus niet de enige die die tekens krijgt, terwijl het er momenteel niet naar lijkt. Misschien is de les om vertrouwen te hebben in de tekens uit de hemel. Ik zal proberen zijn geboortehoroscoop te achterhalen, weet wel de dag maar niet het tijdstip dat hij geboren is. We zijn 2 dagen na elkaar jarig en hebben sowieso veel overeenkomsten. Thanks nogmaals voor jullie reacties! (Onbekend)

Antwoord
Wie kan mij vertellen wat een driehoek in je geboortehoroscoop betekent tussen saturnus,venus en pluto? en wat zijn leerlijnen van zon naar mc en naar pluto, dit wordt een yod genoemd en dat is een vingerwijzing van de goden. huis 7 staat in tweelingen ?Heb een heel summiere horoscoop uitleg erbij, wie kan mij vertellen of dit aanwijzingen zijn voor mijn relatie met twin? (Onbekend)

Antwoord
Deze aanwijzingen zijn te summier om een beoordeling over een tweelingzielsituatie te geven.In welke tekens en huizen staan Pluto, Venus en Saturnus? Heb je een zwaar bezet 4e huis? Staat de hoorn/cusp van huis 7 ook in Tweelingen? Weet je wel zeker dat je je tweelingziel ontmoet hebt? En wat ging er in je leven allemaal aan vooraf? Ook dat moet in je horoscoop te zien zijn.Het is niet zo dat je in je horoscoop eerst de feiten opsomt en daaruit kunt concluderen dat er dan wel een tweelingzielrelatie moet zijn.Zo werkt het niet.Kijk ook naar de hele horoscoop,het totale plaatje.Waar staat bijv. de huisheer van 7 (Mercurius?).Het 7e huis in Tweelingen kan net zo goed betekenen een gemakkelijke scheiding, indien van toepassing.Maar die grote driehoek is wel een belangrijke aanwijzing.Ik raad je aan om je geboortehoroscoop in te voeren op www.astro.com en het hemelkaartje op het forum aldaar te zetten.Ze voeren daar een levendige discussie over dit soort dingen (en kan ! ik hem ook even checken,ha…) (Onbekend)