Q0434. Hoe ga je om met tegenwerking van anderen?

Onbekend

Helaas heb ik soms te maken met hardnekkige tegenwerking van anderen. Niet vaak, maar wel gemeen. Hoe ver laat je dat toe? Wanneer beseffen die mensen zich eindelijk dat het geen zin heeft ertegenin te gaan; dat twinliefde voor altijd is? Ze maken zichzelf kapot… Ik vind het ook erg voor hen.

Antwoord
Gemeen ? ACCEPTEER het NIET > medelijden? ja dat ken ik, maar met medelijden bereik je niks! eigenlijk laat je met medelijden zien dat jij hen niet serieus neemt , want dan ben je beter dan hen.. dus spreek ze aan op hun gedrag maar zonder medelijden. Zij maken zichzelf kapot, en jij laat dat toe als je uit medelijden gaat reageren. Laat ze zien dat jij er 100 % in geloofd en dat je je door niets van je geloof laat afhouden, sterk zijn in jezelf. Wat mijn ervaring is dat wanneer je zelf nog met iets niet helemaal in het reine bent dat ze daar juist aan gaan trekken. Als ik ergens over loop te piekeren/twijfelen dan krijg ik geheid een paar keer in zo’n week mensen die me daar op aanspreken/aanvallen. zo werkt het universum! daar kun JIJ iets van leren ! dan is er bij jou nog een stukje wat niet duidelijk is. kruip in jezelf en onderzoek waarom het “gemene” van anderen je raakt, als je dat duidelijk hebt dan RAAKT het je NIET meer en dan kan je die aanval bij die ander laten. en wat ook heel goed voelt is er door heen kijken en zien dat wat die ander tegen jou uit “gemenigheid” zegt meer op henzelf slaat.Hou jij je vast aan de liefde! maar niet aan medelijden want dat komt voort uit angst.De partner van mijn twin heeft mij ook wel eens gedreigd/gekleineerd maar dat ging over haar eigen angsten en die projecteerde ze op mij. wat ook helpt is de bal terugkaatsen, ze halverwege komen en zeggen; ja dat weet ik ook wel, dat hoef je mij niet te vertellen! Gemeen zijn is GEEN liefde , dus waarom zal je daar medelijden mee hebben!! het bevestigt alleen maar weer waarom je je niet goed voelt daar over, in die situatie!sterkte..(Onbekend)

Antwoord
Twinliefde is voor altijd! het gaat nooit meer over en de pijn van het gemis die wens ik niemand toe. ik hoop voor jou dat ze zoveel om je geven dat ze je los kunnen laten om je weer gelukkig mee te maken en te zien. je vindt het erg voor hen.. maar vinden zij het ook erg voor jou? (Onbekend)

Antwoord
Ik denk dat het goed is om het toe te laten, erboven te staan hoe triest het ook is. waarsch. is het karma; je kunt het msschn samen oplossen door het van je af te laten glijden, door niet te reageren. dan heb je samen iets verwerkt…. er zijn natuurlijk grenzen die moet je duidelijk aangeven. (Onbekend)

Antwoord
Als het zielen zijn die dicht bij je staan zullen ze gaan beseffen hoe belangrijk het voor jou is. zielemaatjes doen NIET gemeen tegen elkaar ! zielemaatjes willen dat je gelukkig bent, die zullen accepteren dat jij verder wil, wie weet groeien zij ook toe naar hun grootste liefde , misschien help je ze juist wel door voor jezelf te kiezen > zodat zij ook naar zichzelf gaan kijken ,naar hun rol in het geheel. maar het doet zeer, dat weet ik, ook voor jou is het verdrietig..liefs (Onbekend)