Q0433. Stel je hebt een vaste partner en je ontmoet je twin?

Angel from heaven

Een gebruikelijke situatie. na een lange tijd vindt er een spirituele/energische samensmelting van jou met twin plaats. kan je daarna nog sex hebben met je vaste partner?

Antwoord
Wat er niet allemaal mogelijk is! maar of je dat ook wil? lichamelijk is het mogelijk, maar of je er geestelijk zo blij van wordt? voor mij voelde het als mezelf bedriegen,alsof ik een stuk van mezelf aan het ontkennen was. Sex ; zoek je liefde of zoek je lichamelijke bevrediging? Die eenheid, die samensmelting, het elkaar vinden als ziel die vond ik niet bij mijn vaste partner, ik kreeg er zelfs lichamelijk klachten van, dus ja , wees eerlijk naar je zelf , lichaam en ziel zijn één. (Onbekend)

Antwoord
Zelf zou ik het niet kunnen als ik een vaste partner had denk ik (ik ben alleenstaand,altijd geweest),na versmelting met mijn twin .Mijn tweelingmannelijke wederhelft kan het wél,hij is getrouwd en heeft er zelfs na onze ontmoeting/versmelting nog een baby erbij gemaakt.Zal ook wel karmisch geregeld zijn.Zijn vrouw weet inmiddels wel dat hij een tweelingziel heeft en hij weet het zelf ook. Dus of het nu nog zo tof gaat in hun bed? (Onbekend)

Antwoord
Een relatie gaat niet alleen over sex ; maar om nou een twin en vaste partner te hebben en alleen sex met jezelf…dat is het niet. je hebt eigenlijk geen keus maar dat weten doet pijn want loslaten van een relatie met kinderen omwille van zo iets unieks echts liefs en tegerlijkert. zo vaag…. (Onbekend)

Antwoord
Die liefde is helemaal niet vaag,denk aan hoe het was toen jullie elkaar geregeld zagen, alleen de onzekerheid over de toekomst.. hoe zal het gaan, dàt is vaag..nooit weet je wat er gaat gebeuren, niemand weet wat de volgende dag brengt..zo is het leven.. heb genoeg meegemaakt om dat te weten..maar die liefde is niet vaag.. is sprankelend en helder en is blijvend, wat er ook gebeurt in de toekomst.. Liefs (Onbekend)

Reactie
Dank je wel, liefs terug.(Onbekend)