Q0426. Ben ik nou gek?

Onbekend

Ben ik nou gek om in zielsliefde te blijven geloven en vertrouwen? Heb het idee dat het afstoten en aantrekken maar blijft gebeuren, dat we iedere keer weer in ons ego, in hoe we moeten zijn, terugvallen. Zoek contact op wat voor manier dan ook, hoe lang kunnen er stoorzenders, ego’s enz. blijven saboteren? Nou bij mij niet meer, ik geloof in de Liefde en in mijn lieve Twin ! en nee dat is niet aards, dat is hoge liefde en die heeft soms vleugels..en ik durf te vliegen..

Antwoord
Je moet er in blijven geloven! Je ego (omstanders etc.) willen juist dat je je soulmate vergeet. Niet doen! Dat aantrekken/afstoten komt, mijns inziens, omdat er nog angst is wat nog niet verwerkt is. Wees juist blij dat je je soulmate even hebt gezien/gesproken. Die tijd dat jullie samen komen, komt wel. ALS je maar blijft geloven!(Onbekend)

Antwoord
Nee je bent helemaal niet gek; t is lijkt een soort test; soms wordt t me zo moeilijk gemaakt dat ik denk, hoe kan ik dit zonder ego-gedoe oplossen; dan neem ik een stapje terug; kiezen op elkaar en dan komt er een oplossing. ik geloof in mijn twin en in mijzelf. wij blijven.(Onbekend)

Reactie
Lieve onbekenden;dat geloof pakken ze me niet meer af,het straalt door alles heen, hoe ook alles gaat,ik merk dat ik steeds sterker wordt.ja het voelt als een test en dat is moeilijk maar geeft nog meer waarde aan waar je voor knokt, het is liefde die bergen verzet,ook al ben je niet bij elkaar. even over ego-gedoe; liefde voor jezelf, daar hoort ook boos zijn bij,als ze over mijn grenzen gaan,dat is ook liefde, is mijn ervaring, alleen ben je daar nooit zo goed in! het voelt geweldig als je vasthoudt aan de Liefde. succes en dank je wel. voor jullie antwoorden.(Onbekend)

Antwoord
Boosheid-liefde? boosheid een stukje schaduwzijde? boosheid is voor mij een emotie net als liefde maar boosheid, hardheid, ruzie horen helaas bij het leven ; bij liefde soms ook maar omgekeerd… boosheid IS geen liefde, al zeker geen pure twinliefde, die veegt boosheid zo weg. (Onbekend)

Antwoord
Ik geloof ook in mijn lieve twin , door alles heen.(Onbekend)

Antwoord
Bij twinliefde is er inderdaad geen boosheid, vind ik, alleen maar een totaal begrip van waarom de ander zo doet, omdat je jezelf erin herkent. twins kijken alleen maar in liefde naar elkaar!Misschien om duidelijkheid te krijgen; ik bedoel boos zijn omdat een ander over je grenzen heen gaat is wel liefde, maar dan liefde voor jezelf. als een ander je hard of onterecht behandelt, dat is gèèn liefde, dat is egoïsme. (Onbekend)

Antwoord
Je bent niet gek, maar laat je niet gek maken. Je hebt er alles aan gedaan om contact te maken. Ook al is het je twin en onvoorwaardelijke liefde, je mag best je grens aan geven wat jij wilt en niet wilt. Als je grens te over gaat, maakt het jou heus niet gelukkiger. Met andere woorden, zorg goed voor jezelf, niet afhankelijk zijn van je twin en laat je niet meeslepen in zijn ding.(Onbekend)