Q0421. Loslaten en elkaar niet vergeten?

Alicia

Bij het loslaten van je soulmate, heb je zelf gewacht tot hij/zij kwam of zocht je zelf contact? En wat heb je gedaan om ervoor te zorgen dat hij/zij je niet vergat?

Antwoord
Ik heb gelukkig net weer een beetje contact terug met mijn soulmate. hij wilde een beetje afstand houden waar ik enorm veel moeite mee had. gelukkig zag ik hem elke week. ik hield wel mijn afstand maar blijkbaar door elkaar toch te zien werden we weer naar elkaar toe getrokken en smste hij me weer. ik denk dat je het ook wat tijd moet geven. het is allemaal ineens heel intens wat er gebeurd.(Onbekend)

Antwoord
Loslaten, geloof dat ik het eindelijk kan, het voelt fijner. mijn vertrouwen en mijn liefde groeien. voel me nu veel dichter bij mijn twin, ik moet me overgeven aan hoe het moet gaan, aan het universum, mijn twin .. je kan het niet afdwingen, niet overhaasten en dat voelt sinds lange tijd weer prima! (Onbekend)

Antwoord
Loslaten is goed maar als je begint te begrijpen hoe het werkt met het aantrekken van elkaar en als je diepste angst, ego door mekaar hebt gehusseld waardoor er voornamelijk ziel overblijft, wanneer je je klaar voelt voor contact is t ok om dat voorzichtig te maken; de manier waarop is voor ieder verschillend. je kunt je dan samen verderontwikkelen denk ik; op jullie nivo. neem je geen contact gebeurt er waarsch. niks. de kosmos gaat dan voor je werken als er aktie komt. ik denk dat er fases van zelfontplooiing en van samengaan zijn. in het beste geval kun je het aan om samen te blijven en je te ontplooien… (Onbekend)

Antwoord
Je hoeft na een lange tijd niet meer los te laten, dan mag je verder. fases van samen en fases van alleen-zijn horen er dan nog wel bij waarschijnlijk om alles een plekje te kunnen geven , maar de tijd zal het leren. als je beiden mild en lief bent dan komt ook dat goed.(Onbekend)

Antwoord
Na jaren… blijft alleen aantrekken nog over en een diepe liefde…die alle hindernissen kan overwinnen ! samen en soms alleen verder groeien , het lijkt haast te mooi om waar te zijn ! (Onbekend)