Q0420. Hoe kun je het gemis dragelijk maken?

Onbekend

Kan iemand mij vertellen hoe jullie er mee om zijn gegaan om het gemis een beetje dragelijk te maken?

Antwoord
Zoveel mogelijk je fixeren op leuke dingen, bezig zijn. Belangrijkste is dat je dit gemis om gaat zetten naar positiviteit. Anders duurt het alleen maar langer wanneer je weer iets hoort. (Onbekend)

Antwoord
waarom blijf je zo in je gemis hangen.. zet stappen op weg naar elkaar , het is het belangrijkst in ons leven en we zetten het aan de kant voor.. angst? (Onbekend)

Antwoord
positief? ik weet niet hoe het kan, ik zat zo in mijn verdriet en nu gaat het weer goed, heb weer een heerlijke dag gehad, kan er geen verklaarbare reden voor aandragen, maar het voelt goed. hoe kan het dat je je de ene dag/dagen rot voelt en dan vandaag ineens voel je ; heerlijk ..hebben meer mensen last van deze wisselingen? ben van nature eigenlijk wel heel stabiel, maar het is alsof ik uitgehuild ben en ik heb er alle vertrouwen weer in, in mezelf,in mijn twin en de Liefde. liefs(Onbekend)

Antwoord
Het gemis spoort mij aan om zo goed mogelijk gebruik te maken van mijn talenten,een troost is dat ik weet dat het gemis slechts tijdelijk is. (Onbekend)