Q0412. Trilling?

Onbekend

Even een vraagje over trillingen, ik vraag me dus eigenlijk af waarom je lichaam begint te trillen zodanig je dicht bij je twin in de buurt bent en Ervaren beide partners die trilling of is het altijd maar 1 van de twee en van wat is dit afhankelijk, ligt het aan iets spiritueel, of je trilt of niet??? Waarom is dat trillen eigenlijk??? En kan je daar iets tegen doen als je trilt??? En waarom is dat gevoel gepaard bij dat trillen zo angstaanjagend en geeft het je soms echt zin weg te lopen ervan???En wat als je partner trilt en jij niet of omgekeerd hoe kan jij dan die persoon op zijn gemak stellen en kan het dat de ene persoon pas later begint te trillen of heeft niet altijd iedereen dit?? Kan iemand mij hier meer info over geven!! Dank je xx

Antwoord
Hoi claudia, trillingen heb ik al een hele poos, maar niet alleen als ik bij mijn twin in de buurt ben, maar constant, het is in mijn voeten begonnen en heb het nu door alle laagjes soms. Vind het niet meer vervelend eigenlijk, het is wel een mooi gevoel dan weet je dat het met je twin te maken heeft en dat bevestigd weer de band die je met elkaar hebt. Weet niet of mijn twin dat ook heeft,heb hem al heel lang niet meer gezien helaas. Gisteren nog stond ik met iemand te praten en ik stond gewoon voor mijn gevoel bibberend op mijn benen, die ander merkte er niets van, maar toch, raar hoor. Heb zelf deze vraag ook gesteld, zie voor antwoorden in deze bij vraag 394. het is denk ik de kundalini energie die opgewekt is.(Me)

Reactie
Wel ja, ik heb ook geen contact met mijn twin en dat maakt het allemaal nog moeilijker natuurlijk!! Ik weet ho dat voelt en dat is niet prettig!! Maar die kundalini energie die ik voel stromen is iets anders als het trillen, dat strummen voelt als opkomende kriebeltjes en die heb ik af en toe meestal s’avonds!! Maar de trillingen zijn meer het afstemmen naar hogere frequentie , geestelijke frequentie en dat heb ik alleen als ik kort bij mijn twin ben het is te zeggen als ik op een 100 of 200 km zit zal ik dat ook nog voelen, ik veol hem namelijk van een tamelijke grote afstand aan maar als hij in zijn land zit zo’n 2000km van hier, voel ik hem erg moeilijk en dat vind ik zo spijtig!! Weet er iemand van julie een manier om telepathie aan te qscherpen, dat is heel erg belangrijk voor me ,sinds ik geen contact meer heb met mijn twin!! Ik voel hem erg vaak bij me maar nog niet genoeg naar mijn zin en ik zou meer willen echt contact hebben en spreken met hem, maar dat i! s bij ons maar zelden!! Het is nu ookal 3 jaar dat ik hem gezien heb mischien daarmee te maken pff ik weet het niet!!! Tis echt moeilijk als iemand me kan helpen laat het me maar weten.(Claudia)