Q0404. Spirituele kracht, wat doen jullie ermee?

Onbekend

Ik heb het idee dat velen van ons ,door het herkennen van je tweelingziel en de transformatie, op de één of andere manier zich spiritueel/intuïtief hebben ontwikkeld en daardoor heldervoelend, helderziend of id. zijn geworden. zelf heb ik dat vooral heel sterk als ik mijn twin heb gezien, heldervoelend en soms telepathisch , merk dat ik met mijn gedachten de mensen soms al kan helpen. vind het ook wel eens lastig want soms voel ik ook letterlijk het verdriet van een ander. gelukkig kan ik het een plaatsje geven omdat ik nu weet dat het niet van mij is, maar met vlagen voel ik gewoon teveel,bv.in een drukke winkelstraat,ook geluiden komen dan heel hard binnen, ik zoek dan vaak de rust in de natuur op.toch is het ook een gave waar je wat mee kan doen? wie kan hier iets over schrijven? wat doen jullie ermee?

Antwoord
Dat klinkt herkenbaar; voor mij helpt het te mediteren. ook helpt de zielsliefdekracht me op een milde manier te communiceren en om anderen te begrijpen.(Onbekend)