Q0399. Kunnen anderen het zien?

Onbekend

Kunnen andere mensen aan jou en je tweelingziel zien dat je iets bijzonders met elkaar deelt? Ook als je niet met elkaar praat?

Antwoord
Ik denk alleen de mensen die het zelf ook meemaken. heb zelf ook een keer een stel gezien die met hun ogen praten, en ze zijn zo hetzelfde, dezelfde uitstraling, heel bijzonder..draaiden maar wat om elkaar heen en heb hem toen een hint gegeven in de trend van; volg je hart! hij deed alsof hij het niet snapte,even later zochten ze elkaar op en waren ze druk in gesprek.. leuk om te zien, wetend dat het wel een hele reis zal worden voor hen maar het is niet tegen te houden..dus waarom niet gewoon erin mee gaan.(Onbekend)

Antwoord
Ik heb zelf ook te horen gekregen van iemand, dat er aan ons wat te zien is,maar er in mee gaan is lastig,we hebben allebei een relatie. Maar diep van binnen verlang ik zo naar contact met hem. Het liefst bel ik hem nu op en vertel ik wat ik op me hart heb. Maar dit lijkt onmogenlijk.(Onbekend)

Reactie
Opbellen is niet echt een optie, omdat hij een relatie heeft. Als je elkaar zo af en toe ziet, komt er iets op gang, je stimuleert elkaar enorm om je zelf weer te vinden. Ga lekker door met je leven en het leven en de liefde wijzen je de weg. Niets forceren want dan duw je elkaar weg. er komt vanzelf steeds meer bijzonders bij en als het zo bedoeld is dan werkt het universum/god met je mee. (Onbekend)

Antwoord
Andere mensen voelen ook dat mooie gevoel, maar weten niet goed wat het is. Ik heb al veel meegemaakt dat wanneer ik weg ging met mijn soulmate dat iedereen naar ons keek ook al liepen we gewoon ergens. (Onbekend)

Antwoord
Ik weet nog wel heel goed dat toen ik me twin zag in de winkelstraat en weer een winkel inging(stom! had met hem moeten praten!) het winkelpersoneel me zo aankeek van hey! Net of ik iets uitstaalde ofzo.. 🙂 (Onbekend)

Antwoord
Ik ben ervan overtuigd dat anderen het kunnen zien. In mijn geval zeiden anderen dingen als: ‘Jullie zijn zo schattig samen’ of ‘Wij vinden jullie een stel’, terwijl daarvan in werkelijkheid nog geen sprake is. Maar ik begon te merken dat ik iets bijzonders voor hem voelde, omdat die opmerkingen me deden stralen vanbinnen!(Onbekend)