Q0398. Verlangen?

Onbekend

Het maakt niet uit waar ik ben, ik lijk hem altijd wel te voelen… of is dit een hoop en verlangen naar contact?

Antwoord
Vanaf het moment dat ik hem de eerste keer zag zit hij dagelijks, bijna elke minuut in mijn systeem, heb soms het idee dat ik niet met mijn eigen ogen kijk maar met die van hem, voel zijn emoties, voel zijn steun ,heel mooi en bijzonder en zo kan ik wel doorgaan. Ik denk ook wel eens is dit verlangen naar hem en zijn het mijn eigen gevoelens die ik nu voel maar soms overvalt het je en dan is er dus niets door mij gestuurd, dat is toch echt iets wat bij hem vandaan komt denk ik, kan het niet aan hem vragen, dat zou ik wel mooi vinden om te weten of het echt zo is.. en of hij dat ook zo beleefd en beleefd heeft.(Onbekend)

Antwoord
Ja, zo beleef ik het ook! Ik weet niet hoe hij het beleefd ,hier hebben we nog nooit over gesproken, maar als we in gesprek zijn voel ik van alles. Zou hij ook zo veel voelen op zón moment? (Onbekend)

Antwoord
Ik ervaar eigenlijk ook precies het zelfde. ik voel van alles als ik bij hem ben maar ook op afstand. ik wil eigenlijk ook wel erg graag weten of hij het zelfde voelt. (Onbekend)

Antwoord
Sinds ik hem voor het eerst heb ontmoet (3 mnd geleden) zit hij 24/7 in mijn gedachten. Ik heb zijn gevoelens gevoeld toen we bij elkaar waren en nu ik hem niet meer zie overvalt mij soms een zenuwachtigheid of triestheid waarvan ik mij altijd afvraag of het van hem komt of van mij. Ik ben altijd bang dat dit uit mezelf komt. Ik kan het nl. ook niet verifieren en zou dat heel graag willen om er achter te komen of ik op mijn gevoel kan vertrouwen of dat het mijn eigen verlangen is. Ik kan niet zeggen dat het lijkt of ik door zijn ogen kijk, ik weet wel dat ik zijn interesses lijk over te nemen. Muziek, sport. Toen we nog bij elkaar waren, zat ik zelfs op dezelfde manier als hij, onderuitgezakt. Heel dom.(Onbekend)