Q0394. Energie stromen, is dit contact maken?

Onbekend

Ik heb last van tintelingen(energiestromen)in mijn lichaam die vooral ‘s nachts heel voelbaar zijn,soms heb ik dat dagen achter elkaar,volgens mij voel ik mijn chakra’s ook! Ik ken mijn tweelingziel al heel lang, heb geen contact met hem maar voel hem wel soms. verlang zo af en toe heel erg naar hem.. leuk hoor die energie, maar wat moet je ermee, is dat contact maken met elkaars ziel?.. wordt er een beetje gek van, wil liever echt contact.. dit is te moeilijk…

Antwoord
Hallo, Ik had eerst vaak dat als hij in de buurt was in mijn handpalmen een stroming van energie. Soms ook mijn voetzolen. Het is heel gek maar als ik mijn handpalmen voelde dan was hij echt in de buurt!Dat had ik nooit eerder gehad dus dat was totaal nieuw voor mij. Nu voel ik soms spontaan dat stromen van energie wederom in mijn handpalmen terwijl ik weet dat hij niet in de buurt is. Ik denk dan dat hij contact maakt met mij. Ik vermoed dit..(Onbekend)

Antwoord
Ja vooral handen en voeten, twin is niet in de buurt, maar wel altijd in mijn hart.. in mijn voeten eigenlijk al weken.. de hele dag en nacht door(Onbekend)

Antwoord
Is dit niet de kundalini energie die is opgewekt?Of bezig is te ontwaken bij jou? Is bij mij gebeurd twee maanden nadat ik mijn twin heb ontmoet en- als gevolg daarvan- onze wederhelften zijn versmolten met elkaar.En toen kwam de kundalini op gang.Gebeurt vaker hoor, dat kundalini opgewekt wordt na ontmoeting met tweelingziel,ik heb het al vaker gehoord en gelezen van anderen,over de hele wereld.Ik heb geen ander contact gehad verder,behalve op energetisch niveau en ik moet zeggen, ik vind het weldadig! Hij waarschuwt mij als er iets moeilijks komt en als ik ergens “doorheen” moet, iets naars of moeilijks, dan is het alsof hij naast mijn hart komt zitten. (Onbekend)

Reactie
Denk inderdaad dat het de kundalini-energie is? maar dat energie gevoel in de handen en de voeten hoort dat er ook bij dan? ‘s nachts ervaar ik die energie ook meer in mijn hele lichaam, dat is volgens mij die kundalini en ja dat is wel fijn. Het is mijn verlangen naar hem, wat ik moeilijk vind met vlagen.(Onbekend)

Antwoord
Ja dat kan er inderdaad bijhoren. Bij mij ging het als volgt: kriebel op de rug,een soort electrisch stroompje, een soort “lasdraad” die langzaam omhoog ging via de ruggegraat die steeds ter hoogte van een chakra even stil hield, alsof er een klein mannetje met een microsnijbrandertje van binnen aan het werk was,haha, zo voelde dat, ik weet het niet anders te verwoorden!Ter hoogte van de pijnappelklier bleef’ie wel een week “hangen”” en verdeelde zich vervolgens over de hele kruin.Dit hele proces duurde twee maanden en ging dag en nacht door.Daarna hele warme handpalmen en voetzolen gekregen.Vooral ‘s nachts in rust zijn ze heel warm.Ook af en toe plotseling een warme plek, vooral op het linkerbeen, voor een paar minuten en dan verdwijnt het plotseling,straalt niet uit. Soms hoofdpijn en slapeloosheid.Is allemaal onderdeel van het schoonmaakproces en kan jaren duren,de kundalini-energie schoont al je lichaamscellen op. Naar mijn mening is het een onomkeerbaar proces.Soms tintelingen van! top tot teen, soort natural high/orgasme-gevoel. Wordt veroorzaakt door gedachtekracht,gedachte aan tweelingziel.Kan wel 3 kwartier aanhouden en dan stop ik het door de rug “af te wrijven” tegen een kussen. Het is een tantra in mijn eentje,werkt even goed en je hebt er je twin niet bij nodig, het gaat gewoon energetisch. Ik denk dat het niet voor niets dat tweelingzielen vaak reiki gaan doen,via die warme handpalmen kunnen ze gaan healen en energie doorgeven. De ene twin activeert misschien die gave bij de ander.(Onbekend)

Reactie
Een warme plek in mijn rechterbeen en kriebel in mijn nek(links) inderdaad alsof er steeds een klein beestje zit te kriebelen.heb nog gedacht aan een nekhernia of zo..ha wel bijzonder, heb het al een hele tijd, en eigenlijk onbewust wel geweten dat het met mijn tz te maken had..en natural high worden heb ik ook.. dank je voor je antwoord (Onbekend)