Q0387. Deja vu?

Onbekend

Hey een jaar na ik mijn twin leerde kennen had ik ontzettend last van deja vu’s, niet gewoon af en toe een deja vu maar constante deja vu’s je zou het beter te kunnen omschrijven met als ik eens geen deja vu zou hebben zou ik het raar vinde, ik snap er helemaal niets van ik heb het gevoel dit leven al geleefd te hebben en meermaals al, ik heb zelf dejavu’s van mijn dromen en gedachten, het maakt me echt gek, het lijkt zo wel of dit alles niet echt meer is, nu moet ik zeggen dat de ontmoeting met mijn twin mij erg spiritueel heeft gemaakt en me ontwaakt heeft , waarbij mijn paranormale gavens meer ontwikkeld zijn alsook dus die dejavu’s, ze maakte me zo bang dat ik op een gegeven moment dacht dat ze een voorteken waren dat er iets slecht ging gebeuren, maar heb die dejavu’s vanaf ik hem voor het eerst terugzag, dus nu denk ik het omgekeerde, misschien is het een voorteken dat er iets positief zal komen?? Is hier iemand die dit ook heeft?? Het zou me enorm helpen t! e weten dat ik niet alleen ben, heb er al veel over gepraat maar dit is “een uiterst zeldzaam fenomeen dus vrees ik of hier iemand dit ook heeft maar kan maar effe proberen!

Antwoord
Misschien raar om op mijn eigen vraag te antwoorden maar ik vind het spijtig dat ik nog geen antwoord heb gekregen, misschien heeft ook geen enkel van jullie daar ervaring mee, ik begrijp dat wel das erg zeldzaam hoor, je komt dat bijna niet tegen! Toch denk ik dat mijn twin iets te maken heeft met die deja vu’s weetje misschien krijg je wel de kans om je leven over te doen? Om alles beter te doen, ik kan het niet uitleggen maar krijg telkens het gevoel dat ik dit leven al meermaals heb beleefd, tja je weetniet wat hierachter komt en het zou eventueel wel kunnen zijn ook, ik denk dat je wel een bepaalde keus mag maken als je dood bent namelijk, een ander leven, hetzelfde leven of verblijven in de sferen!! Nu moet ik eerlijk zeggen stel je voor dat ik echt die keus zou krijgen dan weet ik sowieso dat ik altijd hoe moeilijk en lastig leven ik ook heb’ hetzelfde leven zou kiezen, dat zou wel veel verklaren 🙂 tja ik denk niet zoals de meeste mensen over leven na de dood! maar ik denk dat je samen met je twin mag beslissen wat julie nu eigenlijk gaan doen ! Dat zou veel deja vu’s verklaren nu denk ik ook dat deja vu’s uit veel meer kan voortkomen, je kan deja vu’s hebben omdat je droomt over iets voordat je het ziet, je kan ook deja vu’s hebben omdat je het leven mag herdoen, je kan ook deja vu’s hebben omdat je net iets sneller in tijd kan kijken!! Is hier iemand die veel weet of meer weet over deja vu’s je zou me echt wel helpen daarbij mensen die hun twin hebben gevonden zijn ook vaak paranormaal dus misschien heb k hier wel een treffer ik hoop het (Onbekend)

Antwoord
Beste onbekende, Je bent niet de enige met dejavu verschijnselen:)Ik heb ook soortgelijke ervaringen. Dromen die uitkomen, met name dromen die met hem te maken hebben. Voorgevoelens,zinnen woorden over wat we met elkaar gaan bespreken. Van tevoren weten dat we elkaar gaan zien,aanvoelen. Sinds ik hem ken ben ik een soort heldervoelend geworden.Ik had voorheen ook wel eens dromen, maar na onze ontmoeting nog sterker. Ik weet heel veel over hem zonder dat erover gesproken is. Ik wist bijvoorbeeld niet zijn verjaardag en had een kadootje voor hem gekocht. Iets in mij vertelde dat ik dat moest doen en die dag moest geven bizar he? Wij hebben geen relatie, nooit gehad, het is onmogelijk van alle kanten. Wij komen uit totaal verschillende millieu’s. Er zijn zoveel verschillen tussen ons wat betreft levensstijlen, daaruit denk ik ook dat het niet bedoeld is voor dit leven. Bovendien zitten we beiden in een relatie met kinderen. Maar dit gevoel van verbondenheid blijft zo sterk bestaan, het alles van elkaar weten. Ik heb 1 keer getracht hem dit te vertellen,maar hij trok de bekende muur op, ik kon zijn angst lezen. De angst voor mijn enorme liefde. De liefde wat ik zelf soms niet begrijp en geen macht over heb,maar zeker niet iets waar je bang voor hoeft te worden. Ik heb het geaccepteerd, het was en blijft moeilijk, maar wat doe je als de andere kant totaal niet reageert op je mails en alle mogelijke contacten verbreekt. Het is een keuze, mijn liefde is in mijn hart en blijft ook daar voor een poosje,het is aan hem of hij het waard vindt om het te komen halen ja/nee. Blijkbaar is hij omringd door liefde van de mensen die HIJ liefheeft denk ik dan. Tegelijkertijd voelt het voor mij alsof ik de enige ben die ZOVEEL om hem geef…Ik wens iedereen hier op de site veel liefde toe.(Onbekend)

Antwoord
Leuk dat ik niet de enigste ben, maar wat jij hebt is toch nog wel anders,ik ben ook een heldervoelende persoon en de laatste tijd begin ik zelf helderziend te worden, dat heeft te maken met je spirituele groei die je doorstaat, vaak nadat je je twin ontmoet. Het is een feit dat je je twin kunt aanvoelen, en aanroepen, en dat je allerlei signalen en tekens krijgt van hierboven, zoals jij had met die verjaardag, dat vind ik prachtig. wel heb ik den indruk dat je niet te gauw mag zeggen dat iets niet gaat, als je er niet in gelooft, is de kans dat het gebeurd miniem, maar als je er echt in gelooft en moeite voor doet en toch zowiezo no matter wat een oplossing probeert te zoeken en vinden wel dan zal het je wel lukken , je zal het zien!! Sorry maar ik vind het soms zo verschrikkelijk erg dat mensen zeggen het gaat toch niet tussen ons, jullie zijn toch twins of niet soms?? Twins kunnen samen zijn maar het enigste probleem is dat ze door God uitgedaagd worden en zelf h! eel erg uitgedaagd tot ze het beiden bijna nietmeer zien zitten en als je het dan nog volhoud en als je dan nog moeite doet denk ik dat de liefde zowiezo zal zegevieren maar ik vind wel dat je niet zomaar mag opgeven, de meeste mensen die ik ken zijn enorme opgevers! Ik zou bergen verzetten voor mijn twin ik zou echt superveel doen ervoor echt waar!! Ik wil dat mensen die hun twin ontmoeten hun kansen niet verspillen, je leert elkaar kennen let een reden laat je niet om de tuin leiden en stap niet in de valstrik meestal is het wel mogelijk qsamen te zijn maar moet je eerst enorme obstakels overwinnen en nooit opgeven hoe moeilijk ook is de sleutel!! Veel liefs(Claudia)

Reactie
Lieve Claudia, Bedankt voor je reactie, Ik vind het een heel lieve reactie. Je zegt dat er zoveel mensen zijn die opgeven. Hier is het probleem dat hij niet reageert op mijn mails etc. en de contacten afhoudt. Hij heeft zichzelf onbereikbaar gemaakt. Ik heb pogingen gewaagd om toch in contact te blijven, als ik meer zou doen, dan vind ik dat dus stalken. Dan zou hij het juist benauwd krijgen van mij of gaan haten. Er blijft geen keus voor mij mogelijk. Ik blijf van hem houden en ergens heb ik wel stille hoop, maar rationeel gezien moet je ook realistisch blijven. Ik hoop hem toch regelmatig te kunnen zien, al is het om te weten dat het goed met hem gaat, de rest is niet opgeven maar ruimte geven aan de ander. Liefs…(Onbekend)

Antwoord
In deze situatie ligt dat natuurlijk wel anders , je mag niets opdringen maar geloof me maar dat als jullie twins zijn hij na een tijd jou ook zal missen en zowiezo zal hij dan contact nemen met jou, ik kan jou dat natuurlijk niet beloven dat hij contact zal opnemen want ik weet niet hoe hij is wel weet ik dat jullie waarschijnlijk eerst nog wat moeten leren en tijd voor julie zelf moeten nemen, en opdringen is nooit goed echt niet, dus blijf geloven en wacht af, je kan er inderdaad niets aan forceren maar je kan wel een gebedje doen, kaarsje branden, hopen en geloven, de kracht van geloof is echt miraculeus!! echt waar veel ligt in je geloofskracht dat is wat ik wou bedoelen, wacht in tussentijd af, heb vertrouwen, leef je leven verder zonder stil te staan en leer en los eerst je eigen problemen op en mischien komt het dan na een tijd vanzelf goed? Ik hoop het echt voor jou!! Het is helemaal niet gemakelijk maar probeer troost te vinden via mensen die hetzelfde hebben meegemaakt en telkens als er mensen zijn met slechte bedoelingen of mensen die niet geloven in je liefde, laat dan ipv je te ontmoedigen! , probeer het als een krachtgevend iets te zien? Want telkens als iemand mij zegt dat ik en mijn twin nooit gelukkig samen gaan zijn, dan voel ik me sterker en krachtiger worden vanbinnen en dan heb ik juist meer het gevoel dat ik wel met hem gelukkig zal zijn, het lijkt mischien raar maar het is een kwestie van negatieve energie in positieve om te zetten!! Ik vond het ook heel fijn dat op mijn vraag geantwoord werd en ik heb mijzelf voorgehouden dat ik voor elke vraag die bij mij beantwoord werd zeker 2 andere zou beantwoorden :-)maar eigenlijk kan ik het zowiezo ook niet laten, zelf al moest ik zelf geen antwoord krijgen, omdat ik ook wel weet hoe plezant het is een antwoord te krijgen en te weten dat mensen meeleven in je situatie!! Weet je de reden waarom hij niet antwoord of waarom hij zo afstandelijk doet? Mischien als je me meer details verteld kan ik je meer helpen!! Alvast veel liefs gewenst.(Claudia)

Reactie
Lieve Claudia, Bedankt voor je 2de lieve antwoord, als je mijn eerste antwoord leest kun je de reden wel achterhalen. Verder heeft deze heer een beroepscode waar hij zich aan moet houden, een relatie met kids en een totaal andere milieu/cultuur dan de mijne. Veel te veel om kapot te maken. Ik zou ook niet willen dat hij dit zou doen, dat zou veel te egoistisch zijn . Trouwens dit geldt ook voor mij. Om voor mijn liefde een heleboel mensen verdrietig maken, is dit niet erg egocentrisch bedacht. Ik geloof ook in een leven na de dood, ik voel ergens dat we wel weer bij elkaar zullen komen. Maar niet op deze manier, door mensen te kwetsen, kapot te maken. Het bijzondere aan een zielsliefde is juist houden van elkaar ongeacht de afstand, ongeacht de onmogelijkheid:dus onvoorwaardelijk. Hij heeft mij nooit verteld dat hij van me hield of mij zag als zijn tweelingziel, dit heb ik zelf heel sterk gevoeld en ik had een sterk gevoel dat hij dit ook zo voelde (uit zijn non-verbale gedrag en handelingen). Ik haal dit ook uit mijn voorspellende dromen en zijn gedachtenlees kunst. Verder heb ik geen poot om op te staan…Nogmaals bedankt voor je lieve wensen..(Onbekend)