Q0386. Hoe zit het nu?

Onbekend

Hallo allemaal ik begrijp iets niet, ik heb reeds vele boeken gelezenover zielsliefde, tweelingzielen,complementaire zielen,tweelingstralen tja kweet niet hoe ik het nog allemaal moet noemen het word echt superverward!!! Ze zeggen allemaal iets anders en ik vermoed dat de waarheid ergens tussenin zit!! Hebben we nu werkelijk maar 1 echte complementaire ziel zoals in een boek vermeld staat en zijn tweelingzielen delen van onze oorspronkelijke ziel maar is onze wederhelft nog iets anders?? Ilk snap er niets van, hoe meer ik op onderzoek ga hoe ingewikkelder het word , ik denk ergens ook dat we de volledige waarheid nu nog niet mogen ontdekken, het is te vroeg. Maar volgens mij, ik weet 1 ding , volgens mij is er maar 1 echte liefde die je gedurende verschillende levens tegenkomt.. Wat denken jullie? Hoe zit het echt in elkaar en zijn we meermaals opgesplitst en zijn er meerdere tweelingzielen of is er maar 1 en wat is eigenlijk de oorspronkelijke bedoeling van het weer! zien.. En hou weet je het nou eenmaal allemaal zeker of die persoon jou twin is of niet , kan het niet zo zijn dat je iemand ontmoet en voelt wow dit is het maar achteraf blijkt het toch niet zo te zijn? Het leven is 1 mysterie en ik denk dat je het nooit zeker weet maar de waarheid in je hart moet je toch al veel helpen…

Antwoord
Ik denk dat het woord tweelingziel hetzelfde is als je verenigende ziel ( man/vrouw zielenbewustzijn van jaap Hiddinga, mooi boek) zoals ik het ervaar is mijn tweelingziel,mijn verenigende ziel die mijn wederhelft is. Mijn ervaring is, dat je door te groeien , door je aan elkaar te polijsten, met hoogte en dieptepunten, dat je dan voelt dat dat ook je tweelingstraal is..maar wat is een naam..? je voelt zelf wel het beste of hij wel of niet je verenigende ziel is.Ik twijfel niet meer.. door onze groei is er iets wat ik zeker weet dat hij mijn wederhelft is.Dat zeker weten is ook iets wat ik door tekens van boven gekregen heb.. twijfel niet meer maar leef voor je eigen waarheid en het zal steeds duidelijker worden. Een naam voor deze heftige liefde?.. dan stop je het weer in een hokje,(dat is iets waar tweelingzielen niet van houden volgens mij)..geniet er gewoon van!(Onbekend)

Antwoord
We ZIJN een ziel, we hebben een lichaam. We zijn een halve complementaire ziel, we delen dus onszelf/onze ziel. We zijn een energie met een unieke trillingsfrequentie die zich manifesteert in twee personen (mits ze allebei op aarde zijn) en niet meer personen. De allerlaatste splitsing. Eerdere splitsingen zijn je zielfamilie. Er is er maar 1 met exact hetzelfde trillingsgetal als jij. Dat is je wederhelft,je complement,je tweelingziel. Wederhelft,complement en tweelingziel is hetzelfde begrip.Tweelingziel=complementaire helft van jou.Een tweelingziel is er echt maar 1 van, de rest is fake, hoewel sommige zielen akelig dicht in de buurt komen qua trillingsgetal,die hoeven niet uit dezelfde zielenfamilie te komen. Het is toch geen meerlingziel,het is en blijft een tweeling. Het wordt tijd om eens een grootschalig onderzoek te doen naar tweelingzielen,maar het lijkt wel of geen (para)psycholoog hier zijn vingers aan durft te branden, bang misschien voor hun reputatie en! er komt geen geld voor vrij want tweelingzielen daar zijn er te weinig van. Doel van het elkaar tegenkomen is verschillend, ieder leven is er weer een andere reden van samenkomst.Dit leven ben ik mijn tweeling tegengekomen om hem te helpen om een kwantumsprong in zijn bewustzijn te maken, nodig voor zijn volgende leven want dan wordt hij een engel. En ik word zijn gids. Het ontmoeten is dus bedoeld om ervaringen op te doen met elkaar, hoeft niet ieder leven een liefdevolle daad te zijn. In het beginstadium van zielegroei kunnen tweelingzielen elkaar soms niet luchten of zien. Hoe bewuster we zijn geworden in de loop der vele levens, hoe beter het tussen tweelingzielen gaat. Zeker weten doe je het beslist als je je tweelingziel tegenkomt en bij twijfel is het niet zo, dan is het “gewoon” iemand anders,maar nogmaals met misschien bijna het zelfde trillingsgetal en dat maakt het verwarrend. Ontmoeting met tweelingziel / zielehelft/ wederhelft/ complement maakt helderwetend.(Onbekend)

Antwoord
Ja dank je dat is wat ik ook denk namelijk, maarja het is allemaal zo verwarrend, dat boek heb ik dus ook gelezen en het was zodanig verhelderend maar ook verwarend tegelijk want hij zei dat een tweelingziel iets anders was dan een complementaire ziel!! Weet je eigenlijk denk ik eerlijk gezegd dat je bijna in elk leven samen bent , omdat dit nodig is en als je niet samen bent in dit leven is er misschien gewoon iets misgelopen?? Ik weet niet maar heb een enorm voorgevoel dat ik al een aantal levens samen gekomen ben met mijn twin maar nooit echt lang :-s !! Je kan dat natuurlijk niet met zekerheid zeggen maar er word dan gezegd dat je samen afspreekt of je elkaar wilt zien in dit leven of niet?? Sorry mensen maar wat is dat voor zever, precies dat 2 zielen die elkaar zielsgraag, liever dan alles en iedereen zien, gaan zeggen van sorry schat volgend leven effjes niet :-s dat denk ik dus totaal niet!! Wat wel kan is dat het niet mag van God zelf of andere zielen??? Tja! we zullen het pas hierboven weten zeker , maar ondertussen zal ik toch veel research blijven doen 🙂 en ik laat het jullie dan ook wel weten!(Claudia)

Reactie
hoi Claudia, ik denk toch dat er een plan achter zit, dat je niet altijd of niet meteen met je twin samen bent. Doordat mijn leven zo is gelopen heb ik meer begrip gekregen over het hoe en waarom van de loop van mijn leven, ik denk om te groeien dat je niet meteen bij elkaar komt dat je in dit leven eerst nog een andere taak hebt te doen. ik voel wel dat die taak, die groei die je daardoor hebt doorgemaakt,nodig was en dat je dan klaar bent voor een twinrelatie..Als ik terugkijk op mijn leven dan klopt eigenlijk alles wel , ook wat anderen zeiden en deden(vroeger en nu)wordt nu allemaal duidelijk in het totale plan. Door wie of wat dat dan ook gemaakt is.. ik wist als kind al dat ik bepaalde dingen moest doen en dat er nog iets anders wachtte op mij, rond deze tijd.. het valt allemaal op zijn plaats. Ik denk ook dat dat voor elk tweelingpaar weer anders kan zijn, kijk terug naar je leven en naar de hoogte en dieptepunten, de reacties van mensen daarop die je nog helder voor de geest kunt halen, dat heeft mij veel duidelijk gemaakt. Niets is toeval!(Onbekend)