Q0373. Hij trouwt met een ander

Onbekend

ik heb mijn tweelingziel een paar jaar geleden voor het eerst ontmoet(hij had toen al een vriendin, waar hij nu mee gaat trouwen), en ja ik weet zeker dat hij mijn tweelingziel is, de overeenkomsten zijn soms zo mooi, we hebben zelfs dezelfde moedervlekken, zo diep gaat t gewoon. als ik hem aankijk is het alsof ik in de spiegel kijk..ik hou gewoon zoveel van hem en ondertussen snap ik niet waar dat gevoel vandaan komt. maar goed, back to the point, ook hij weet dat hij mijn tweelingziel is, we hebben nooit een relatie met elkaar gehad, maar weleens met elkaar gepraat enz, ik heb t nooit tegen hem gezegd, maar ik wou zo graag dat we een liefdesrelatie tussen ons 2 een kans zouden geven. maar hij heeft al die tijd een vriendin gehad. en nu gaan ze met elkaar trouwen, hij heeft besloten om de rest van zijn leven met haar te delen, en naar mijn gevoel zet hij mij dus aan de kant. ik snap dit niet, waarom kiest een tweelingziel ervoor om de rest van zn leven met een ander te delen. en niet met mij? de liefde en t gevoel voor elkaar is zo intens, zo mooi, het doet me gewoon pijn.. hoe kan het nou dat we elkaars tweelingzielen zijn, maar dat hij voor haar kiest, maar ik eigenlijk voor hem zou kiezen als ik in dezelfde situatie zat.. waarom doet hij zo? want hij ontwijkt me ook de laatste tijd merk ik, probeert me niet meer aan te kijken enz..IT HURTS! WHYYY??

Antwoord 1
Tja het kan toch zijn dat,ondanks dat jullie tweelingzielen zijn,je letterlijke wederhelft de zielsverbintenis absoluut niet ziet zoals deze is. Zodra in zijn leven de romantische nevels optrekken en de werkelijkheid zichtbaar wordt,zullen desillusie en teleurstelling het gevolg zijn.Kennelijk kunnen er nog steeds anderen geidealiseerd worden,of beschouwt hij zijn aanstaande huwelijk (onbwust?) als een ontsnappingsmogelijkheid.Er zit niks anders op dan zijn ontwikkeling af te wachten en blijf ondertussen heel goed voor jezelf zorgen.(Onbekend)

Antwoord 2
Ik voel hééél erg met je mee, want ik zit in precies dezelfde situatie. Ik weet hoe pijnlijk het is en hoe wanhopig je je daarbij voelt. Mijn tweelingziel is inmiddels een tijd getrouwd en nu ziet hij in dat hij de verkeerde keuze heeft gemaakt. Ik voel dat hij zich gevangen voelt zitten daar. En nú pas ziet hij ook in dat hij voor mij had moeten gaan. Maar hij vond het destijds niet netjes tegenover zijn vriendin om dat af te kappen. En mij ontweek ie toen ook. Ja, ik herken het allemaal. Zorg inderdaad een beetje goed voor jezelf, zoals de vorige antwoorder aangaf, en misschien komt jouw tweelingziel er ook nog wel achter dat hij de verkeerde keus heeft gemaakt. Dan zou je natuurlijk een heleboel pijn weg te praten hebben, maar liefde is onoverwinnelijk. Hoop het zo voor je dat je ook nog ‘s mag meemaken dat je tweelingziel weer dichter bij je zal komen. Tot die tijd: sterkte!!!! En geef vooral jezelf nergens de schuld van. (Onbekend)

Antwoord 3
Ik wil graag ook mijn ervaring meegeven. Mijn tweelingziel en ik zijn beiden getrouwd en hebben tevens kinderen. Het hoeft niet altijd zo te zijn dat tweelingzielen ook een fysieke relatie aangaan. Ook mijn tweelingziel is mijn grote liefde. Dat wij samen zijn gebracht in dit leven heeft een heel ander doel. Er zit zoveel meer achter. De Kosmische wetten gaan geen Aardse wetten verstoren. Dan zou die zielsliefde niet puur zijn.Ik ben juist blij dat zij gelukkig is. Sterker nog, als zij niet gelukkig zou zijn met haar gezin, dan zou ik dat voelen en mezelf ook ongelukkig voelen. Mijn vrouw weet ook helemaal hoe het in elkaar zit. Onze kinderen waren al bevriend voordat wij elkaar konden en soms gaan we bij elkaar op bezoek. Dat is onvoorwaardelijke liefde zoals het bedoeld is. En ja, wij hebben ook de verlangens gehad om fysiek bij elkaar te zijn. Logisch want onvoorwaardelijke liefde en verliefd zijn liggen heel dicht bij elkaar. Trouwens ook leuk is dat wij ook een moedervlek hebben op een bepaalde plek die identiek is. Ondertussen weten wij waarom we samen zijn gebracht. Uiteraard laat je elkaar heel erg groeien op spiritueel vlak. Je bent elkaars spiegel. Wij weten ondertussen dat we samen iets gaan doen om kinderen te helpen en dan met name hoog sensitieve kinderen. Ik ben heel blij dat ik mijn tweelingziel heb mogen ontmoeten. Wat ik kan meegeven is dat je je niet teveel moet focussen op een relatie. Laat dat gewoon los en stuur liefde naar je tweelingziel. Vraag om hulp. Juist door los te laten kunnen er mooie dingen onstaan. Als het de bedoeling is dat je een relatie met je tweelingziel gaat krijgen, dan komt die er ook. Dat ligt dan vast. Dus loslaten en liefde sturen. (Onbekend)