Q0371. Hoe moet ik dit oplossen, hij herinnert zich niet?

Onbekend

2 jr geleden ben ik mijn soulmate tegengekomen maar hij geloof hier niks van!! Zelf ben ik paranormaal begaafd, ik heb heel mijn leven van hem gedroomd. Stond hij eindelijk voor mijn neus maar dan ontkent ie alles… In mijn hart weet ik t heel zeker, hoe moet ik dit oplossen? Ik heb afstand genomen en dan wil hij weer terug en dan zegt hij dat we gewoon vrienden zijn. Heeft hij gelijk of fantaseer ik? Help mij, ik weet geen raad meer… Alvast Bedankt.

Antwoord
Het kan dat hij nog niet zover is in zijn ontwikkeling, blijf voorzichtig hier mee om gaan, dat heeft mijn tweelingziel ook gedaan, volgens mij wist hij al eerder dan ik wat het betekende wat er tussen ons was, wel voelde is meteen die sterke band en had ik bijzondere ervaringen, het universum duwde me ook die kant op. je hoeft het niet alleen te doen als het bedoeld is dat je bij elkaar komt dan worden de omstandigheden vanzelf zo dat het ook gaat lukken. maar eerst moet hij waarschijnlijk nog wat “wakkerder” worden en door zo af en toe kleine opmerkingen te maken en te laten voelen dat je weet wat die ander denkt (telepathie) kun je hem wakker krijgen. laat het hem wel zelf ontdekken dan heb je hem niet die kant opgeduwd maar komt hij vanzelf, hij zal zichzelf herkennen in jou, in de dingen die je zegt, die je doet.. tenminste zo ging het bij mij. duurde wel lang hoor..(Onbekend)