Q0370. Kom je ooit weer bij elkaar?

J.

Een paar maanden terug ben ik een dame tegen gekomen die heel erg spritueel begaafd is. Ik zelf ben een wetenschapper (ook vrouw) en heb me nooit bewust met deze dingen bezig gehouden. Ik heb echter ook nooit ontkend dat er meer is tussen hemel en aarde (ik heb namelijk niet alle wijsheid in pacht). Maar al wetenschapper ben je toch geneigd om dingen te verklaren met feiten. Door haar heb ik verhalen gehoord en begonnen er kwartjes te vallen. Onverklaarbare dingen werden mij duidelijker. Zij noemde voor het eerste de term “tweelingzielen”. Eerst dacht ik maar dat het iets te ver ging…dat bestond toch niet? Ik ben op een gegeven moment gaan zoeken op de term “aantrekken en afstoten” omdat ik veel dingen niet kon verklaren…waarom “doen” mensen soms zo tegen jou..of waarom doe je het bij anderen? Toen kwam ik via via op deze site (en wat andere sites). En toen sloeg het in als eem bom!!!!! Niet de spirituele dame maar de dame ervoor is mijn tweelingziel, ik weet het zeker. (Ik ben zelf lesbisch). 2 jaar lang hebben wij het meest heftige contact gehad (liefdes relatie, zij was bi zoals ze zelf zei) wat ik maar heb durven dromen. Zowel passie als verdriet en ruzies. Zo extreem. Maar zij is met een man. Maar zij voelt het ook, ik weet het zeker. Nu is mijn vraag….is het mogelijk dat je ooit weer bij elkaar komt? Of moet ik genoegen nemen met de ervaringen die ik heb gehad en mijn erop instellen dat ik haar nooit meer zie? (In real life dan want in mijn hart is ze altijd bij me)En een 2e vraag. Kan tweelingzielschap tussen 2 mensen van hetzelfde geslacht? IK lees namelijk alleen maar over mensen van verschillende sekse? Liefs

Antwoord
Beste J, Ja je komt zeker weer bij elkaar!!! Maar wanneer dat is de vraag Even in een notendop mijn story: als embryo hebben mijn tweelingziel en ik samen in de baarmoeder gezeten. Ik mocht incarneren hij niet. Hij mocht tijdelijk blijven op energetisch niveau, in mijn buurt. Als peuter zag ik hem, mijn eerste visuele herinnering, in de vorm van een oplichtend spiraaltje,iedere keer als ik alleen was. Dat heet INPRENTING OP ZIELSNIVEAU!! Daarna levenslang vanwege die inprenting dus, een GEDWONGEN SPIRITUEEL HUWELIJK. Je kan het in mijn horoscoop zien. Er komt geen andere ziel meer aan te pas, hoe leuk ze ook zijn, ik liet ze gewoon links liggen.In ons vorige leven hebben we 3 jaar zeeeeeeer intensief met elkaar geleefd. Als een soort broer en zus (geen echte) om onze omgang in een bepaalde vorm te gieten want we mochten geen echte omgang met elkaar hebben (standsverschil). We hebben een kind gehad maar dat is ons afgepakt, hij was al letterlijk de laan uitgestuurd. En we hebben gezegd: we komen elkaar weer tegen dat kan niet anders! Of in dit leven ! of in een ander leven maar we komen elkaar weer tegen. Nu zijn we elkaar weer tegengekomen dus…. eigenlijk voor de 2e keer in mijn huidige leven(Onbekend)

Reactie
Bedankt voor je antwoord. Jij weet al heel veel van jezelf en je levens… Mag ik dan nog wat vragen? Je geeft aan dat je in je huidige leven elkaar nu voor de 2e keer bent tegen gekomen. De eerste is in de baarmoeder en de tweede is mij niet geheel duidelijk.(Onbekend)

Antwoord
In het ziekenhuis.Er staat in zijn horoscoop letterlijk : transformatie in de carrière via het snijden in tweelingpartner !(Onbekend)