Q0361. Is hij mijn tweelingziel?

Onbekend

Op mijn 13e had ik 3 maanden verkering met een jongen, het was mijn eerste vriendje.Het is uit gegaan en ieder ging zijn eigen weg. Ik kreeg een vriend, ging samen wonen en kreeg een kind. Plotseling droomde ik over mijn 1ste vriendje en als ik over hem gedroomd had dan kwam ik hem tegen en ik heb dat jaren genegeerd en hem ook. Ondertussen was ik getrouwd 3 kinderen en het ging niet goed met mijn relatie. Ik droomde weer over hem maar kwam hem niet tegen uiteindelijk bleek hij er wel te zijn maar zag ik hem niet, omdat hij in de auto zat. En hoe slechter het in mijn relatie ging hoe vaker ik over hem droomde en vaker hem tegen kwam. Ik lig nu in scheiding en heb contact met mijn ex. Maar we hebben niets met elkaar het lijkt alsof we altijd contact met elkaar hebben gehouden het voeld zo veilig en vertrouwd. hij maakt gevoelens bij me los die ik bij iemand anders nog nooit heb gevoeld. Hij is net een magneet. Als ik heftige gesprekken heb met iemand vanwege de scheiding krijg ik de zenuwen, bijna geen adem en een raar gevoel in mijn buik en als ik hem dan opbel en zijn stem hoor zonder te zeggen wat er aan de hand is word ik weer kalm en voel ik me beter en kan ik er weer tegen aan. Ik vind dit best eng allemaal wat er gebeurt omdat ik niet weet wat dit is en wat het betekend. Is hij mijn tweelingziel?

Antwoord
zoals ik jouw als ik uit jouw vraag begrijp zou het kunnen maar heb je dan ook meer dingen die hinds zeg maar geven, het zou namelijk ook kunnen dat het gewoon vertrouwd is voor je, wel weet ik dat het werkt als een magneet dat klopt ja en kan ik je ook zeggen dat gevoel van vertrouwd en het spreken met hem ook wel klopt hoop dat je meer dingen weeet en kunt vertellen zodat ik je een eerlijker en oprechter andwoord kan geven.(Onbekend)