Q0358. Waarom trapt iemand waar ik zo een speciale band mee heb, mij zo vaak uit zijn leven?

Onbekend

waarom dat is de vraag? Waarom trapt iemand waar ik zo een speciale band mee heb mij zo vaak uit zijn leven en is zo vaak boos op me enz en toch toch zegt iets me ik veel voor hem beteken dus mijn vraag is waarom???? waarom ken ik hem niet uit mijn gedachten krijgen? waarom hoop ik steeds dat het toch goed komt? En zo zijn er meer vragen. WAAROM?

Antwoord
Dat vraag ik mij inderdaad ook weleens af, waarom zoveel psychisch geweld?, waarom altijd een trap na?, waarom altijd ontwijken, ontkennen, maar geen afstand van je doen?. Tja, zal dan toch het spreekwoord gelden, waar je het meeste van houd trap je het hardste tegenaan? Ik moet je eerlijk zeggen dat ik het ook niet weet, dat zal aleen diegene weten, ego is een raar ding op dat gebied, en daar heeft opvoeding en de plaats waar je geboren bent ook wel mee te maken. Plus het feit dat mijn TZ voor zijn gezin heeft gekozen en mij daarin geen greintje ruimte gunt, eigenlijk op het respectloze af. Ik vraag mij dan ook vaak af, waarom en waarvoor ik het doe? Op deze manier lijkt het niets met liefde te maken te hebben, misschien is dat mijn grootste les ook wel, voor mijzelf kiezen ondanks dat je heel veel van iemand houdt. Maar elke keer als ik mijn eigen weg probeer te gaan, kan ik het niet loslaten, is het mijn onvoorwaardelijkheid die me hele andere dingen zegt, eigenlijk om gek van te worden. Het waarom kan niemand je vertellen, dat kan ik mijzelf niet eens, ik wil wel dat je weet dat andere mensen ook in dit pakketje zitten en dat je moet kijken naar wat je jezelf verlangt, heel veel succes met je frustraties en dat je er maar gauw uit mag komen!!! leven houdt zoveel meer in dan je druk maken over wat een ander bezighoud!! liefs (Onbekend)

Antwoord
Lieve onbekende, heb jij je twin ook verteld dat jullie twin zijn? heb je haar ook verteld dat je van haar houdt, dat je voor haar gaat?(Onbekend)

Antwoord
Jazeker heb ik dat verteld, en hij beaamd het zelf ook, voelt het zelf ook, dat weet ik zeker, en dat vertelt hij mij ook. alleen hij is er zo zeker van, dat waar hij nu in zit dat dat het is wat hij wilt, ja wie ben ik dan, omdat te willen veranderen?? Het lullige is alleen, dat hij mij ook op blijft zoeken, en me zijn gevoelens vertelt, en ik laat het gebeuren, maar wil geen minares zijn. ik wil erkenning en respect, voor wat we hebben, maar dat gaat niet komen. tot mijn grote spijt, hoe gaat het bij jou nou?(Onbekend)

Antwoord
Waarom dat is de vraag? Waarom trapt iemand waar ik zo een speciale band mee heb mij zo vaak uit zijn leven en is zo vaak boos op me enz en toch toch zegt iets me ik veel voor hem beteken dus mijn vraag is waarom???? waarom ken ik hem niet uit mijn gedachten krijgen? waarom hoop ik steeds dat het toch goed komt? En zo zijn er meer vragen. WAAROM? Je eerste vraag waarom hij trapt: omdat jij hem een spiegel voorhoudt waar hij totaal niet weet mee om te gaan. Dit heeft te maken dat hij niet weet met deze gevoelens om te gaan en daarom duwt hij jou weg. Het is te confronterend voor hem. Hij is nog niet zover om in zijn gevoel te zitten. Je hoop dat het goed komt; dat is zeker. Maar wanneer!? Twijfel niet aan je gevoelens. Wat ik je mee wil geven, leer je eigen gevoelens kennen door dieper naar je gevoel te gaan. Dan leer je ook loslaten en zal je het ook met andere ogen gaan bekijken. Hoop mag je hebben maar koester gen verwachting, al zal het ego een loopje met je willen nemen. Trap er niet in en luister naar je gevoel.(Onbekend)