Q0349. Uittredingen na elkaar maar 1 keer gezien te hebben?

Natalie

Vorige week zaterdag kwam ik mijn tweelingziel tegen. Ik liep samen met vrienden op Rotterdam Centraal, een jongen liep me tegemoet door de drukte we keken elkaar gelijk aan alsof wij alleen de enige waren op Rotterdam centraal. We keken elkaar aan en wat ik toen voelde kan ik met geen pen beschrijven.. We keken nog helemaal naar achteren. Helaas konden we niks tegen elkaar zeggen omdat we haast hadden… Maar nu denk ik had ik toch maar wat gezegd ik weet helemaal niet hoe ik in contact moet komen met hem.. Tot ik de laatste paar dagen om precies te zijn 3 dagen steeds uittredingen kreeg en hem weer tegen kwam. Ik kwam daar met mijn gidsen ik geloof dat het er 2 of 3 waren. Hij kwam ook samen met zijn gidsen/beschermengelen. We hebben gesproken met elkaar. zijn gids herkende ik maar dat was op zielsniveau. Er werd ook steeds gezegd jullie zijn het zelfde.. Overigens was ik op de mooiste plek waar je gewoon kunt wezen. We waren op een heel mooi groot groen grasveld waar alle dieren bij elkaar zaten zonder dat ze elkaar opaten, geen oorlog, alles was zo vredelievend en dan wordt je weer schokkend wakker. Je krijgt een schok en je zit weer in je lichaam. Ik heb de hele tijd het idee dat ik in een heel mooi paradijs ben geweest met mijn tweelingziel. Het is zo vervelend om wakker te worden zonder je tweelingziel en gewoon weer het nieuws aan doet en je hoort/leest dat er weer iemand neergeschoten is. Zijn er meer mensen die uittredingen hebben gehad naar je tweelingziel? Kan je wel uittreden naar je tweelingziel terwijl je elkaar maar 1 keer in je huidige leven gezien hebt? of is dit een wens dat het gebeurd veel liefs

Antwoord
Ik ben mijn tweelingziel slechts 2 keer tegengekomen (2 keer in dezelfde week) en de dag na de 2e ontmoeting is hij uitgetreden,zijn astrale lichaam zeg maar,hij zat achter mij op de stoel terwijl ik aan de computer zat,ik kon niet naar achteren schuiven!De volgende middag zat hij ineens naast mij in de tram,tussen mij en het raampje,ik moest gewoon opschuiven!Ik kon zien wat voor kleding hij aanhad.En een paar dagen later lag hij naast me in bed ik kon zo zijn huid voelen,alle drie uittredingen duurden 5 minuten.Een paar maanden later fietste ik door het park en ineens kwam zijn hoofd naast mijn hoofd en vloeiden onze hoofden 5 minuten in elkaar over,iemand fietste mij tegemoet en hield zijn hoofd scheef voor de grap,ik besefte toen dat ik met een scheef hoofd fietste en toen was het over.Ook kan mijn tweelingziel mij traceren en lokaliseren.(Onbekend)