Q0346. Kun je niet trouwen met jezelf?

Onbekend

Ik heb mijn tweelingziel ontmoet op een fuif voor alleenstaanden! Natuurlijk wisten we toen nog niet wat we van elkaar waren, maar vanaf de eerste moment was het een gevoel van elkaar al jaren kennen! toen we uiteindelijk verder met elkaar optrokken, zijn we in relatie gegaan, het was heel raar toen we altijd op hetzelfde moment dezelfde dingen zeiden, hetzelfde deden, hoe onze huishoudens hetzelfde waren, in kleine dingen. We moesten er in het begin om lachen, en zeiden allebei, toeval bestaat niet, het moet zo zijn! Toen kwam zijn spiritualiteit ter sprake, ik zelf ben ook bezig met vele spirituele dingen, en vielen we allebei om van verstomming! Het plaatje klopt helemaal!!! We hebben ondertussen al vele zware weken achter de rug met ook heel veel zeer goede momenten!! Het is tweelingzielsliefde, mits we altijd zien in een ander wat we zelf zijn, hoe we elkaar aanvoelen, hoe we reageren op situaties, gevoelsmatig dan, is juist het zelfde!! Het is heeeeeeeeel moei! lijk, je komt immers elke keer jezelf tegen, maar het is ook zo zalig, wetende hoe mooi je bent als je naar die andere persoon ziet…… Ik heb het moeilijk met de zware dagen, waarin ik me afsluit, hij dan ook, of omgekeerd! Dan praten we en komen we er samen wel weer uit, maar ik vraag me af, moet het zo gaan?? komt er ooit een rustige tijd??? Nu is het nog woelig water, met rustige momenten, maar de liefde zit zo diep, het is echt wel thuiskomen en weten dat dit hét is, alleen het is woelig! Is er iemand die ook een relatie heeft en die na de woelige tijd in rustiger water is terecht gekomen?? of zijn alle tweelingzielrelaties gedoemd om te mislukken (omdat iemand me eens zei, je kan niet trouwen met jezelf)??? Is het werkelijk zo???

Antwoord
Jawel hoor voor een hoger belang kun je best trouwen met je twin kijk maar naar Pierre en Marie Curie lees haar biografie maar eens er is best mee te leven!Maar zij hadden dan ook een specifieke taak dus daar zit’em misschien het geheim van hun gelukkige relatie(Onbekend)

Antwoord
Ik zou wel oppassen met trouwen voor de wet/burgerlijke stand want als tweelingzielen leggen jullie dan een verkeerde belofte af nml. elkaar trouw zijn tot de dood jullie scheiden zal en dat is bij tweelingzielen niet aan de orde die zijn elkaar eeuwig trouw,dus over de dood heen!Dus je kan wel symbolisch trouwen nml. dat je elkaar weer gevonden hebt,zoiets (Onbekend)

Antwoord
Nu dat is bij ons dus ook gebeurd. Mijn twin ( zij 17 jaar) droeg mij (man 30 jaar ) over de drempel. Wat je weleens op trouwfoto’s ziet, alleen draagt dan de man de vrouw. Lief he. Dit is mij daarvoor en daarna nog nooit meer overkomen.(Onbekend)