Q0345. Tweelingzielen of wens?

Onbekend

Vier jaar geleden kwam ik hem tegen. Mijn eerste reactie was: Ow ben jij het..!! Na onze eerste ontmoeting begonnen de dromen. Dan droomde ik wanneer ik hem weer zou zien en dit kwam ook uit. Elke keer als we elkaar zagen/spraken was het aantrekken en afstoten. Ik had ook de hele tijd het gevoel dat het door ‘iets’ tegen werd gehouden of dat het niet mocht. Maar ik had telkens het gevoel, hij komt toch wel terug. Ik heb tegen hem verteld wat ik voor hem voelde en kreeg terug te horen dat hij niet zo veel voor mij voelde als ik voor hem. Ik wist gelijk: dit is niet waar! Dit is echt niet waar! Vorige zomer zat ik thuis op de bank en toen kreeg ik de volgende ingeving: Misschien is het wel mijn tweelingziel. Dit terwijl ik nog nooit van het begrip tweelingzielen gehoord. Later die week kon ik moeilijk in slaap komen, want ik moest telkens denken: is het nu mijn tweelingziel of iets anders… ik weet het niet meer. Die nacht kreeg ik een droom waarin ik mijn ziel en zijn ziel samen één zag worden, maar wij kwamen in een stoep terecht waar andere mensen langs heen liepen. Mijn vraag is nu: is dit echt, met andere woorden: zijn we tweelingzielen, maar dat het is weggestopt? Of is dit een wensdroom: dat dit een wens van mij is, maar dat mijn wens onder de grond wordt gestopt? Een half jaar na deze droom kreeg ik een droom waarin wij tegen elkaar zeiden: je moet bij je huidige partner blijven, want er valt nog veel te leren. Toen zij hij (drie keer) ik hou heel veel van jou! En het voelde zo echt! En toen liepen we elk een andere kant op.

Antwoord
Wauw wat heb jij duidelijke dromen zeg! Als ik jouw verhaal lees ben ik gewoon overtuigd dat jij je tweelingziel hebt ontmoet. Maar zoals bij de meeste tweelingzielen is de een er nog niet geheel klaar voor, want het verhaal klinkt in “menselijke oren” teveel als een fantasieverhaal. Deze mensen durven nog niet heel erg goed voor hun spiritualiteit uit te komen. Ik denk niet dat het een diepgewortelde wens van je is, maar gewoon dat je gelijk hebt, dat je je tweelingziel ontmoet hebt. Dat komt omdat je op een onverwacht moment de ingeving kreeg “misschien is het wel mijn tweelingziel”, terwijl je nooit eerder van deze term hebt gehoord. Volgens mij ben jij ook een gevoelig persoon en kun jij anderen heel goed aanvoelen. Ik zou zeggen: ga op je gevoel af en op je dromen, want duidelijker dan dit kan het gewoon niet! Vergeet niet dat dromen heel erg belangrijk zijn voor je levensfasen. De nachten zijn heel vaak de momenten waarop mensen ongemerkt uittreden (met bescherming van hun gidsen weliswaar) en dat is de trilling waarop je in contact kan komen met je tweelingziel. In jouw geval hebben jullie zelfs heel letterlijk tegen elkaar gezegd dat het nog niet kan in dit leven en heeft hij zelfs letterlijk tegen je gezegd dat hij van je houdt. In de realiteit heeft hij het ontkend, maar via deze “droomtrilling” heeft hij het aan je goed gemaakt. Twijfel niet aan jezelf!(Soulsinger)