Q0333. Pijn, verdriet, na 8 jaar, slopend kan hem niet loslaten. Wie heeft raad?

Onbekend

HELP, HELP Ik heb 8 jaar geleden mijn zielsliefde ontmoet, paar maanden een relatie gehad maar dat gaf veel spanning het lag allemaal veel te gevoelig, wederzijds we hebben elkaar nog wel meerdere malen ontmoet, tot 3 jaar geleden toen heb ik hem voor het laatst gezien. Hij wil geen contact meer en ik kan hem niet loslaten mijn hele leven is veranderd ik ben een totaal ander mens geworden. Hoe kan ik van deze ellende bevrijd worden en hoe moet ik hem loslaten? men zegt hier op de site dat het iets moois is om je tweelingziel te onmoeten, inderdaad het was het mooiste en de diepste liefde die ik ooit in mijn leven heb ervaren maar loslaten?? vreselijk echt soms ondraaglijk. Ik heb echt van alles geprobeerd maar niets lukt om hem uit mijn gedachten en mijn gevoel te krijgen wat moet ik doen??? ik heb na mijn zielsliefdeontmoeting 2 x iemand leren kennen het was vreselijk, ik kan het niet, mijn zielsliefde is er dan steeds in mijn gevoel en gedachten bij dus ook een andere relatie lukt niet na 8 jaar. Wat een geworstel Wie heeft ervaring met deze vreselijke ellende, ben er zelfs al voor bij een psychiater geweest niets helpt maar ook niemand brgrijpt de pijn. Als je zoiets niet heb meegemaakt kun je het ook niet begrijpen volgens mij. Help Help wie heeft raad?

Antwoord
Ja ik begrijp helemaal wat je bedoelt.Als je je zielsliefde los kunt laten dan kan je daarna alles,want dit is het moeilijkste wat er is.Was het je twin? Dan zullen jullie moeten leren “over levens heen te kijken” dus verder te kijken dan dit leven,een beetje gevoel voor tijdloosheid krijgen.Zo heb je een leven een relatie met je twin en daarna in een leven “heb je er niet zoveel aan” zou je kunnen zeggen en dan komt het “baatzuchtige” weer om de hoek kijken en verdriet.Schijnbaar is het nodig om de ziel te laten groeien,en gaat het jullie dan daarna (in een volgend leven?) een stuk gemakkelijker af.Ik denk dat het inderdaad een soort van rouwproces is.(Onbekend)

Antwoord
Waar je Tweelingziel zorgt voor je zwaarste lessen – realiseer je: alléén mensen die intens van je houden op zielsniveau willen het aangaan om je de zwaarste lessen, met het grootste leed, aan te reiken.(Onbekend)
AntwoordHeel begrijpelijk dat je het allemaal nog niet kan accepteren. Zorg dat je je zelfvertrouwen weer terug krijgt en werk aan een stabiel leven. Let wel, tijdens dit wandelproces zijn er veel hobbels op je pad. Richt je op je diepere gevoel. Als dit jou lukt, zul je merken dat je er met andere ogen tegenaan kijkt.(Onbekend

Antwoord
Het lijkt mij verschrikkelijk als je na 8 jaar nog steeds in dat rouwproces zit. Ik heb het erge rouwen drie maanden gehad. Toen moest er echt een eind aan komen. Ik wilde het zo niet verder. My life was on hold. En ik heb maar 1 leven. Ik wilde me niet meer zo afhankelijk opstellen van mijn tweelingziel die zegt een hekel aan me te hebben. Ik word er soms gewoon kwaad van!! En dat helpt, voor even. Voor mij is het nog maar 4 maanden geleden, maar ik ben bang dat hij nooit meer uit mijn systeem zal gaan. Als ik jouw verhaal lees zakt mij de moed bijna in de schoenen. Elke dag huil ik nog om hem. Ik kan je geen tips geven. Ik kan alleen zeggen dat ik het rouwen vreselijk herken. Ik ben er 12 kilo van afgevallen. Ik probeer nu door goed te luisteren naar mijn gevoel af en toe een beetje dicht bij hem te zijn. Net als of ik weet hoe hij zich voelt. Ik probeer hem ook mijn liefde te sturen. Als ik in bed lig kruip ik in gedachten tegen zijn rug aan en vertel hem hoeveel! ik van hem houd. Meer heb ik ook niet. Ik wens dat ik zelfs dat niet meer nodig heb. Het is gewoon niet eerlijk dat ik deze reis in mijn eentje moet maken en dat hij lekker zijn leven leeft. Maar ik heb wel mijn gezin, mijn werk, mijn lieve vrienden, lotgenoten hier, mijn dieren. Ik probeer te leren van deze reis. Ik wil graag leren van deze reis, maar het wordt een reis over onherbergzaam gebied, zonder voorlopig einddoel. En dat heb ik maar te accepteren. Ik wil niet, maar voor mijn eigen groei zal ik wel moeten. Liefs.(Onbekend)