Q0325. Wanneer ben je er klaar voor?

Onbekend

na weer eens een paar weken geen contact te hebben gehad zoeken we elkaar toch weer op,ik vind het heerlijk,maar tevens brengt het onrust in mijn koppie van hoe nu verder?we zijn zo al 2 jaar bezig van aantrekken en afstoten(zij is een vrouw en ik ook maar ben ook nog getrouwd),ergens weet ik ook dat ik nog iets af te ronden heb in mijn huwelijk,en er nog niet klaar voor ben om alles achter mij te verbranden!! Mijn man weet wel alles ik ben naar hem wel eerlijk hierover,hij zegt zolang je mij maar niet in de steek laat!ook is er angst ,ik kan nu op dit moment nergens meer van genieten en voel dat ik down wordt van alles,maar ik weet zeker dat zij mijn zielsliefde is en dat wij elkaar nooit los kunnen laten,maar ik ben nog miet klaar om definitief te breken!!!

Antwoord
Heel herkenbaar, aantrekken en afstoten, wij hadden ook zo veel stops, omdat hij er niet klaar voor was, ik zeg, neem de tijd, had mijn twin het maar gedaan, ook al was hij bij zijn vrouw gebleven,dan hadden we een zeer diepe bijzondere vriendschap kunnen hebben en nu hebben we niks.(Onbekend)

Antwoord
Mag ik vragen wat er gebeurd is dan? Wat mijn ervaring betreft: Na jaren een geestelijke-Close -zielsverbinding te hebben gehad met mijn zielsmaatje,wat er ook allemaal gebeurd,aan t eind van t verhaal,ben je niet bestemd voor elkaar.door allerlei obstakels,kom je toch bij iemand anders terecht. Het is alleen maar een flink leerporoces.(Onbekend)