Q0324. Ga je ten alle tijden voor je tweelingziel?

Onbekend

Ga je ten alle tijden voor je tweelingziel,ook als anderen het niet goed vinden? Ik vind van wel ,maar krijg hier wel eens van anderen een boos woord over. Kiezen voor je tweelingziel of je partner?

Antwoord
Tja, ik ging helemaal voor mijn twin, ook al was hij er niet klaar voor, ik ging bij mijn man weg,hij besloot dat het beter was! Mijn twin zou weg gaan en weer niet en weer wel.Hij blijft nu dus weer, omdat men zegt, wat goed is en hoort, terwijl ik wel zeker weet, dat als hij lef had gehad hij bij mij zou zitten! Zo iets moois ervaren en zo iets willen delen, laat je niet zo maar achter. Maar er moeten er wel twee zijn.(Onbekend)

Antwoord
Volgens mij kun je op een gegeven moment niet anders dan te kiezen voor je tweelingziel, maar heb het zelf nog niet gedaan. zit erg te twijfelen, want is het wel goed om je gezin uit elkaar te halen en je partner waar je voor gekozen hebt zo’n verdriet te doen? De liefde van je partner is toch niet zo intens als die van je tweelingziel. Ben zelf niet meer gelukkig, maar misschien moet je wel neerleggen bij het feit dat je niet met je tweelingziel samen kunt leven. twijfelen is het ergste wat je kan overkomen, dus ik moet een keer knopen doorhakken.(Onbekend)

Antwoord
Zoals Deepak Chopra eens zei (en dit is ook mijn ervaring):als je twijfelt zit je in een soort luchtledigheid. Bij iedere knoop die je doorhakt, gaat het universum voor je werken, en OOK voor de partner die het niet goed uitkomt…(Onbekend)

Antwoord
Zit niet meer te twijfelen, heb knopen doorgehakt en het voelt goed, je wordt geholpen, heb het idee dat ik nu alleen nog op mijn twin moet wachten voordat we helemaal echt aan de gang kunnen ..er is een bedoeling..dat voel/weet ik zeker..ook in de liefde..niet alleen in samenwerken..maar alles op zijn tijd. durfde twin de stap maar eens te zetten… Er komen steeds meer ideeën / mensen op mijn pad..heel geleidelijk aan die allemaal met hun spirituele leven bezig zijn..zich daarin vragen stellen en er hulp bij zoeken..het is prachtig om te zien hoe je mensen vanzelf op je pad krijgt die jouw hulp opzoeken, die je vanuit je eigen ervaring beetje op weg kunt helpen..omdat je een gelegenheid schept waarin met gevoelens gewerkt wordt. nooit gedacht dat dat zo werkt..maar heerlijk om te doen..ik denk dat dat alleen maar meer en meer nodig is op deze ‘denkende’ wereld..waarin mensen zichzelf zijn kwijtgeraakt in het netwerk van regeltjes, normen en waarden die soms niets meer te maken hebben met liefde maar alles te maken hebben met angst..ja kozen twins er maar voor om die kracht die ze samen hebben te bundelen..dan werd het nog sterker..die aantrekkingskracht naar anderen..die je hulp nodig hebben.(Onbekend)