Q0321. Vibreren van lichaam i.v.m. tweelingziel?

Onbekend

Heeft iemand ervaring met het verschijnsel van trillen/vibreren over je hele lijf-heel subtiel, geen myoclonus- dat snel afneemt naar nul als je ontwaakt, op willekeurig welk tijdstip maar vooral ‘s nachts of s’ ochtends,kan het dan zijn dat gedurende dat trillen,beide (tweeling)zielen energetisch/astraal contact maken met elkaar,is dat trillen daar een uiting van?Voer voor parapsychologen….of is het de Kundalini-energie die voor die trillingen zorgt?Of nog iets anders…?Ik heb er overigens geen dromen bij en ook ervaar ik geen uittredingen.Ik heb het sinds ik weet wie mijn tweelingziel is en ik heb het bijna iedere nacht/ochtend als ik wakker word….

Antwoord
Ik heb dat altijd zodra mijn zielsvriendje in de buurt is (tz vind ik zo’n zwaar woord). Ken hem in dit leven al ca. 5 jaar.(Onbekend)

Antwoord
Ja dat klopt. Ik heb dat ook met mijn Tweelingziel. Dat blijft steeds groeien. Het is een soort contact maken op dat moment. Er komen steeds meer andere dingen bij.(Onbekend)

Antwoord
Ik ervaar dat als je bij je zielsliefde in de buurt bent je op een ander niveau van energie belandt, het tilt je op en maakt je zielsliefde stralend,een helder doorzichtig stralend mens. kan dan andere,gewone contacten niet meer goed aan. ook als ik aan hem denk krijg ik een soort van rilling door mijn lichaam en een sterk liefdesgevoel, een warm extatisch gevoel.(Onbekend)

AntwoordIk herken dit heel sterk, ook wij mijn zielsverwant en ik maken op afstand contact, ik denk er daar geloven we ook in dat wij s nachts uittreden om bij mekaar te zijn. En soms voel ik hem onder mijn huid en begin ik te gloeien en voel ik tintelingen door mijn lijf gaan. We kunnen hier gelukkig goed over praten en het een plaatjes geven.(Onbekend

Antwoord
Dat is ook mijn vraag: wat betekent het als je je handen en benen voelt trillen. Ik heb dit ook vaak ‘s morgens, maar ook overdag. Denkt jouw twin dan BEWUST aan jou? Of is dit een contact op zielsniveau wat bij beiden onbewust gebeurt? Dat zou ik heel graag willen horen van lotgenoten die dit kunnen verifieren bij hun twin.(Onbekend)

Antwoord
Ik voel het nu de hele dag en nacht in mijn hele lijf, soms wat sterker maar het is er constant, het duidelijkst in mijn voeten. het is alsof het hier voor mij ophoudt, alsof ik het contact mettwin toch nodig heb om weer verder te komen, sta beetje stil lijkt het, alsof ik even die liefdesogen nodig heb om verder te komen, die heb ik al zo lang gemist, ben op zoek maar krijg moeilijk contact op het moment.(Onbekend)

Antwoord
Als ik toevallig langs het huis van die persoon rijd voel ik alsof ik te weinig suiker in mijn lijf heb ofzo. Ontstaat volledig uit het niets gewoon. Voel dat alles gaat trillen. Tis niet uit te leggen. Armen en benen zijn dan onrustig. En moet daarna ook wat eten. Dan zakt het een beetje. Ook wordt alles intenser op dat moment. Ogen worden groter. Ervaar alles veel ruimer. Alsof je in een andere energie terechtkomt.(Onbekend)