Q0319. Tekens en symbolen?

Onbekend

Wie heeft er voordat hij/zij de Tweelingziel tegenkwam,allerlei tekens en symbolen ontvangen en vanaf welke leeftijd?Ikzelf kan het traceren vanaf mijn 7e jaar en ik ontmoette mijn TZ voor het eerst toen ik 48 was.3 1/2 maand na die ontmoeting kreeg ik een flits BZE (buitenzintuigelijke ervaring)dat diegene mijn TZ was.En nog steeds krijg ik allerlei dingen op mijn pad bijv. een boek dat ik vind,opensla en dan precies die alinea lees die op mijn situatie slaat….ik heb er in het geheel wel 40 gevonden,als je erop gaat letten en zo je relatie bekijkt dan wordt het leven meer en meer een sprookje…

Antwoord
ja, ik heb ook een buitenzintuiglijke ervaring gehad. Ik zat eigenlijk tegen mijn zin , maar door een groepje vrienden meegenomen, bij hem en zijn vrouw thuis en wilde weg. Toen kwam er opeens een heel warm ,licht, onvoorwaardelijk liefde gevoel van boven, het was de hemel die mij zei dat ik daar mocht zijn, dat het goed was. Ik voelde mijn vader(die al heel lang geleden is overleden), dit heeft mijn leven op zijn kop gezet.. ben nu niet bang meer voor de dood, want je ziel gaat verder ! Waar je jaren tegen gestreden hebt omdat je vindt dat het niet mag,(beiden getrouwd), dat wordt van tafel geveegd door deze signalen. Veel intuïtieve momenten en signalen van het universum die mij vertellen dat hij bij mij hoort en ineens een duidelijk zeker weten dat hij van me houdt. Nooit tegen elkaar gezegd en toch zo’n zeker gevoel. Ik droom over hem en de volgende dag loopt hij in de trui die je in de droom gezien hebt. Als ik hem zie dan zie ik zijn licht om hem heen.. na een avond in zijn aanwezigheid zie ik de volgende dag aura’s om mensen heen. Ook genezen mijn wondjes snel na zo’n ontmoeting, ik voel me weer heel.. en wij hebben telepatisch contact, hij zegt één zin en ik begrijp er drie.. het is echt een wonder maar het doet zeer dat je niet altijd bij elkaar kunt zijn omdat men vindt dat het niet kan en mag.. allemaal eigenbelang..mis hem..(Onbekend)

Antwoord
Ik kan me herinneren dat ik als kind al me erg eenzaam voelde op deze wereld, want niemand begreep me. Mijn hele leven heeft me deze vraag door het hoofd gespookt: “Er moet toch 1 iemand op deze wereld zijn, die is zoals ik?” En het antwoord op die vraag kwam op m’n 28e. Toen ik hem zag, zag ik mezelf, maar dan anders. Uiteindelijk werd het een kortstondige relatie met een ongelooflijke aantrekkingskracht, maar met ook dezelfde dosis afstoting. Nu, 8 jaar na de verbreking en hem nooit meer gezien te hebben, is daar gelukkig telepathisch contact en meditatie. Ik kan hem helemaal voelen op sommige momenten, en daar ben ik heel dankbaar voor. Zielepijn door het gemis doet mij nl. meer pijn dan lichamelijke pijn…. (Soulsinger)