Q0314. Kan je na een tweelingziel relatie, daarna nog als vrienden met elkaar doorgaan?

Onbekend

Kan je na een tweelingziel relatie ,daarna nog als vrienden met elkaar doorgaan? Ik bedoel het is zo intens allemaal wat je samen door gemaakt hebt. Dat tweelingzielen niet voor een relatie bij elkaar komen,weet ik nu wel. Maar kan je daarna nog als vrienden met elkaar omgaan,ook als ieder een andere partner krijgt?

Antwoord
Hoezo kom je niet bij elkaar voor een relatie,volgens mij hoor je wèl bij elkaar maar moet je eerst door heel wat laagjes ego en andere onverwerkte gevoelens heen voordat het echt mogelijk is! Een tweelingziel opent alle deuren van je ziel en dáár moet je doorheen. Pas dàn kun je die intense relatie aan.. maar dat je voor elkaar bestemd bent dat weet ik wel zeker! We leven met elkaar toe naar een tijd waarin je niet meer met iedereen een relatie aan zal gaan. Er komt een tijd dat iedereen zijn tweelingziel zal gaan herkennen. Ik heb al meerdere mensen gezien die dit overkomen is…en ja; TWEELINGZIELEN HOREN WEL BIJ ELKAAR!! Je bent levens van elkaar gescheiden om jezelf te ontwikkelen als ziel(door op zoek te gaan naar die verloren grote liefde, je andere helft) en je komt elkaar nu weer tegen omdat je zover gegroeid bent dat je die ultieme, onvoorwaardelijke liefde áán kan als je door alle lagen van bewustzijn heen bent gegaan.Mijn ervaring is dat alle verdriet en onbegrip tussen tweelingzielen nodig is om die laatste lessen te leren en dan ben je klaar voor een ultieme liefdesrelatie met je tweelingziel.(Onbekend)

Antwoord
Ook ik weet, en heb ervaren dat tweelingzielen niet voor een relatie bij elkaar komen/horen. Je gaat door diepe dalen samen en zelfs naar de hoogste top,en toch ben je niet voor elkaar bestemd!(Onbekend)
AntwoordEn dan ben je klaar voor een ultieme liefdesrelatie . Maar dat zal niet met je tweelingziel zijn. Een tweelingziel bereid je daar juist op voor. na een transformatie proces ,waarbij er eentje verder is dan de ander,ontdek je dat je eigenlijk niet meer zo goed bij elkaar past, maar dat degene wel altijd bij je zal blijven als een vriend voor het leven.(Roos)
AntwoordWat een mooi antwoord (het eerste antwoord) heb je hier gegeven, het is exact wat ik voel en geschreven zou kunnen hebben.(ChildofGod Ivy)

Antwoord
Ja door die transformatie kun je je tijdelijk even anders voelen dan je tweelingziel, maar als het echt je tweelingvlam/straal is (wat begonnen kan zijn als een tweelingziel) dan ga je toch echt dezelfde richting uit en dat is náár elkaar toe!! hoe moeilijk het ook is soms om het geduld te hebben dat het allemaal goed komt. heb zelf ervaren dat je vertrouwen moet hebben en los moet kunnen laten…(Onbekend)