Q0310. Mag je je tweelingziel vragen of hij ook voor goud gaat?

Onbekend

Ken mijn zielsliefde nu al zo lang, zijn vrienden van elkaar geworden, zijn beiden getrouwd maar voelen allebei dat we meer willen. de aantrekkingskracht is zó groot nu wil ik mijn huidige relatie opgeven, maar ik ben zo bang dat mijn zielsliefde bij zijn vrouw blijft en dan heb ik mijn gezin op z’n kop gezet. mijn huwelijk is niet echt goed meer maar voor mijn kinderen zou ik het nog een poosje vol kunnen houden. mag je je zielsliefde vragen of hij ook voor jou (goud) gaat? of duw je hem dan een bepaalde richting op? terwijl hij dat eigenlijk ook al heeft gedaan naar jou toe, met verschillende opmerkingen . Als je elkaar al heel lang kent en je wilt allebei graag bij je zielsliefde zijn ,maar je bent allebei getrouwd, mag je dan je zielsliefde ook vragen of hij ook voor jou gaat. of moet je maar afwachten ,omdat je anders zijn huwelijk onder druk zet. Dat heb je natuurlijk ook al gedaan zonder dat je het zelf hebt gewild door de pure liefde die je de ander toezendt, daar kun je toch al niet meer omheen Dus is het dan niet hypocryt om hier zo voorzichtig mee om te gaan terwijl je allebei allang weet dat de ander de ware is.

Antwoord
Je zit in een hele moeilijke situatie.Het is maar de vraag als jij bij je man weggaat of hij voor jouw wil gaan. Als je het hem vraagt zou het inderdaad zo kinnen zijn dat je hem juist van je afstoot. Zo n relatie is erg confronterend, dus ik zou je twee keer bedenken om een relatie met je tweelingziel aan te gaan. Het risico dat het misliukt is erg groot. Dat is heel pessimistisch gedacht, maar ik heb hier ervaring mee. Het zijn m.i. relaties die veel gevoel geven maar de moeilijkheden, confrontaties de transformatie waar je door heen gaat is erg moeilijk. (Weet je hoe hij in zijn huwelijk zit?)Het lijkt of dat ook niet verdwijnt. Vaak kun je van een gewone relatie niet spreken. In ieder geval zo is dit bij mij het geval. En ik lees op internet dat dit bij zoveel mensen is. Dus ik zou je twee keer bedenken om je relatie op het spel te zetten. Hoe moeilijk het ook is dat je zoveel gevoel hebt voor je tweelingziel. Want het blijft een grote! aantrekkingskracht. Kracht wel te verstaan, want zo moeilijk is dit te weerstaan. Bij mij kan het geen gewone relatie worden, we zien elkaar nog wel, maar bij het afscheid is het altijd weer loslaten, volledig, alsof je afscheid moet nemen van een lange vaste relatie, elke keer weer.Maar goed, er bestaan ook goede relaties tussen tweelingzielen, je leest er alleen niet hier op internet.Ik hoop dat je kracht en veel wijsheid hierbij krijgt van jezelf en mensen om je heen.Sterkte(Onbekend)

Antwoord
Algemeen:Het wordt nog steeds als zeldzaam gezien dat je je tweelingziel ontmoet, ik vind dat dit wel vaak voorkomt, als ik dit zo op internet lees . Wat wel zeldzaam of bijzonder is dat tweelingzielen bij elkaar blijven of een goede relatie hebben. Hoe dit kan bij de een en niet bij de ander weet ik niet. Het zal je leerproces zijn wat je is op gelegd, taak of hoe je het noemen wil. Ik wil iedereen dan ook wijsheid wensen voor deze liefde. With love(Gabrielle)

Antwoord
Wat ik je schrijf is niet leuk, maar als ik het even cru mag uitdrukken; Je wilt je man inruilen voor je twin. Zodra je zekerheid hebt dat je twin jou wil, dan verlaat jij je man pas. Zolang je het niet weet blijf je voorlopig bij je man voor de kinderen!? Waarom moet het van je twin afhangen om bij je man weg te gaan. Is het voor jou moeilijk om zelfstandig keuzes te maken? Werk aan je zelfvertrouwen. Als je huwelijk niet meer is zoals het is geweest, zul je jouw eigen weg moeten bewandelen zonder afhankelijk te zijn van je twin. En als je die keus hebt gemaakt, zorg voor de emotionele afwikkeling rondom het huwelijk en kinderen. Komt tot de rust die je hiervoor nodig hebt. Hoe zou jij je voelen als je evt. een 2e keus zou zijn voor je man? Handel op je juiste manier en niet vanuit je ego. Durf daarna met je twin te praten dat je hem meer dan bijzonder vindt zonder hem in een moeilijke positie te manoeuvreren. Laat het aan hem wat hij er mee doet. Mogelijk dat hij ! het op deze manier meer waardering voor je zal hebben dan dat je het achter de rug om van je man doet. Momenteel weet je wat je aan je man hebt, weet je dat ook van je twin. Succes!(Onbekend

Antwoord
Klopt hoor wat je zegt, heb mijn keus gemaakt, ga mijn eigen weg , vind ook inderdaad dat je je partner niet als 2e keus door mag laten sudderen..maar hij vond het wel goed genoeg zo, maar ik niet meer..ben altijd eerlijk geweest in alles, we zetten nu door..ik kan niet meer anders, en al zal ik de rest van mijn leven alleen blijven omdat twin zo wel door kan gaan dan nog neem ik die stap..ik kan het een ander niet meer aandoen..ook al zou die dat genoeg vinden..denk dan wel ja wat gooi ik weg..maar er is voor mij maar één liefde waar ik elke dag bij zou willen zijn en dat is mijn Lief.. dus ja ik moet mijn twin niet meer benaderen maar mijn eigen weg gaan..of twin dat ook doet?..die laat het ook afhangen van mij lijkt het soms wel..en nee het is niet cru het is de harde waarheid..bedankt..liefs(Onbekend)