Q0302. Horen we bij onze tweelingziel?

Onbekend

Ik denk dat sommigen van hier een soulmate hebben ontmoet en geen tweelingziel. Want iedereen die een tweelingziel heft ontmoet en een diepe liefde heft gevoelt, weet dat het onmogelijk is on los te laten. Het kan gewoon niet. Als twee mensen geschapen zijn om elkaars wederhelft te zijn, liefde op hoger niveau te ervaren, elk een helft van een complete ziel zijn, iemand die speciaal voor jou is geschapen, die je leest als geen ander, waarbij je op alle nieveaus bij elkaar aansluit… Hoe kan een ander een beter keus zijn? DIT is ons leven HIER en NU. Moeten we niet zo gelukkig mogelijk proberen te zijn, elk individu? Onze kinderen gaan later ook hun eigen geluk opzoeken. Wie willen we naast ons hebben als we oud zijn? Die gevoelens zijn er toch niet voor niets. We voelen die mensen, we horen hun gedachten, kunnen zelfs contact maken. Dat kunnen we toch niet gewoon laten gaan. Een tweelingzielrelatie is wat we in normale relaties nastreven. Het is wat liefde eigenlijk is. Het IS liefde. Verder dan dat gevoel gaat het niet, bestaat niet. We HOREN bij onze tweelingzielen. Dat is gewoon zo. Tenminste, voelen jullie dat dan niet? Wat hebben we nog meer nodig om daar van overtuigd te zijn? Misschien is het niet altijd makkelijk in alle situaties en geloof me, ik heb het moeilijkste meegemaakt. Maar ik begrijp niet waarom alles zo ingewikkeld moet zijn. Wat zegt je gevoel?

Antwoord
Dat is maar hoe je de vraag leest.Ook ik heb mijn tweelingziel ontmoet,hij heeft mij geopereerd,nou intiemer kan het niet zou je zeggen:elkaar een kwartier kennen en dan gelijk al zijn vingers in mijn buik! Nu worden we van hogerhand beschermd tegen elkaar denk ik,je hebt namelijk een regel dat na een medische behandeling twee jaar geen contact plaats mag vinden tussen arts en patient.Dus je hoort wel bij elkaar maar de alledaagse situatie geeft jou een teken voor je eigen spirituele groei,en bovendien kan je ook snel opbranden als je elkaar te snel teveel tegenkomt!Dus ik ben wel blij dat het zo loopt,ik voel me beschermd van hogerhand…en op energetisch niveau is en blijft het contact er toch wel….(Onbekend)

Antwoord
Mijn Antwoord is :Volmondig Nee Nee wij horen niet bij onze tweelingziel. Je bent alleen een tijdje bij elkaar geweest,om elkaar wat te leren. En daarvoor ben je,en blijf je elkaar heel dankbaar. En daarom is het ook zo moeilijk om elkaar los telaten. Je betekent zoveel voor elkaar, En toch is het zo ,dat je in dit leven,Niet voor elkaar bestemd bent. Het word afgemaakt,maar niet meer in dit leven.(Onbekend)

Antwoord
Zeg onbekende, je volmondige nee nee nee is jouw waarheid, niet die van iedereen…Zielsliefde kent vele manieren van uitingen, voor het ene koppel zal het wel werken bij elkaar te blijven voor een ander koppel niet, er is niet maar 1 waar antwoord.(Onbekend)

Antwoord
Ik denk van wel. Toen ik hem herkende had ik sterk het gevoel (hoe vreemd ook) dit is hem. Er ging toen een tijdje overheen maar uiteindelijk werd ik steeds meer naar hem toe getrokken en nu denk ik dagelijks aan hem en mis hem. En dit alles zonder dat we contact hebben met elkaar. Ik merk ook dat ik steeds meer bij mijn eigen partner weggeduwd wordt. Het gaat vanzelf, ik kan er niets tegen doen en vind het soms wel beangstigend omdat je er geen grip op hebt, het gebeurd gewoon. De tijd zal leren wanneer en of we inderdaad in dit leven bij elkaar komen. Ik hoop dat het niet te lang meer duurt want een leven zo vind ik erg zwaar.(Onbekend)