Q0297. Zielsliefde of op te lossen karma?

Onbekend

Ik heb 5 jaar geleden een man leren kennen die mij sindsdien niet meer loslaat. Dagelijks zit hij in mijn gedachten, terwijl ik hem amper kende. Ik ben gelukkig getrouwd en heb 2 kinderen. Ook hij heeft een gezin. Afgelopen zomer hebben we naar elkaar toe bekend dat er een enorme aantrekkingskracht is. Het leek erop dat hij hier aanvankelijk aan toe wilde geven, ik wilde het ook graag onderzoeken. Maar hij heeft nu ‘de deur weer dichtgedaan’. Hij is christelijk, ik krijg het gevoel dat dit totaal niet in zijn wereldje past en hij erg angstig is om al zijn zekerheden kwijt te raken. Ik ben erg verward. Het voelde altijd zó sterk, ik heb vaak het gevoel dat ik op afstand contact met hem heb, maar heb hierover niet de kans gehad om met hem te praten, om hem te vragen of hij dat ook ervaart. Een medium waar ik geweest ben, geeft aan dat hij een zielsverwant is die karma naar mij heeft. Deze verliefdheid is nodig om dit op te lossen. Hij is een vorig leven niet goed voor mij geweest en moet mij juist in dit leven ‘zien staan’ om het naar mijn ziel (en die van hem?) goed te maken. Hij zou wel uit de zelfde zielenfamilie komen, daarom heeft hij mij in het vorig leven ook zo geraakt. Maar het doet mij nu juist pijn, hoe kan hij het daarmee dan ‘oplossen’? Hoe weet je of iemand een zielsverwant is waardoor het zó diep zit, of dat het bijvoorbeeld karma is dat ingelost moet worden? En wanneer is die karma dan ‘ingelost’? Dat kan nu toch niet al het geval zijn? Het doet mij veel pijn om dit nu al los te laten, nog voordat ik hem beter heb leren kennen. Is dit slechts liefdesverdriet, of gaat dit dieper

Antwoord
Zielsliefde gaat veel dieper dan een gewone relatie. Kijk dieper in je gevoel, daar liggen de antwoorden op je vragen. Tenslotte is het jouw ervaring, jij weet als geen ander waar jij nog aan moet werken.(Onbekend)