Q0290. Plotseling is het hele zielsliefde en gemisgevoel weer helemaal terug, wie heeft hier ervaring mee?

Ria

Heeft iemand hier ervaring mee? Na een moeizame lange zielsliefde tijd en strijd heeft mijn Zielsliefde 3 jaar geleden ervoor gekozen om uit mijn leven te verdwijnen. De 2 jaar daarna was ik kapot van verdriet en ben ik in een enorm transformatieproces terecht gekomen. Een jaar geleden heb ik besloten dat ik mijn eigen leven weer op moest pakken en niet meer op hem moest wachten. Ik heb een heel druk, intensief werkjaar gehad en eigenlijk leek het dat ik mijn Zielsmaatje helemaal gedelete had. Ik heb de laatste maanden denk niet eens meer aan hem gedacht…. En PLOTSELING, nu nadat hij bijna 3 jaar weg is, Is het hele zielsliefde en gemisgevoel weer helemaal terug….!Ik vind dit erg verwarrend, want nu denk ik: misschien is hij ook weer met mij bezig en wil hij weer terug komen??? Maar ik dacht dat ik dat allemaal al achter me had gelaten… Kan iemand mij hier, uit ervaring uitleg over geven?

Antwoord
hoi Ria ik ken dat gevoel en daar moet je ook niet aan twijfelen. Deze gevoelens gaan op en af,maar je gaat er goed mee om.als het je tweelingziel is hou je dat gevoel en dat gaat nooit meer weg.tot dat hij weer contact met je zoekt.maar jij kan nu niets meer doen dan afwachten. Het zal bij hem vandaan moeten komen om contact met jou te zoeken .maar ik denk zeker dat hij veel aan jou denkt en dat voel je. wil niet zeggen dat hij ook snel naar je toe zal komen ,daar kunnen jaren over heen gaan.en niemand kan je dat ook vertellen,alleen jij kan het weten en voelen.maar ga er niet op zitten wachten .laat het rusten.en denk bij je zelf …..nou dan kom je maar niet.als het zo moet zijn dat er een contact moet komen tussen jullie zal hij er komen,maar wel wanneer de tijd rijp is. en jullie er bijden klaar voor zijn.ik denk dat er bij hem nog veel teveel in de weg staat.heb geduld…ik weet dat het moeilijk is ik heb dit al jaren zo. en soms voel ik hem ruik ik hem en voel je die intensie…maar ik ben nu zover dat ik het heel goed naast me neer kan leggen. het doet nu geen pijn meer. ik heb ook een man waar ik veel van hou en die zou ik voor geen goud kwijt willen. mijn tweeling ziel hoort bij mij…en is een aanvulling van wat ik nu heb samen met mijn man. maar mijn tweeling ziel speeld geen hoofdrol in mijn leven. en als je dat ook zo gaat proberen dan kan alles wel eens sneller! gaan als dat je denkt. groetjes.(Onbekend)

Antwoord
Maar ik voel hem de hele dag bij me, het verlangen is zo groot om hem even tegen me aan te voelen en in zijn ogen te kijken.. kan wel verder zo maar het voelt alsof mijn hart op ontploffen staat..even.. (Onbekend)

Antwoord
Heb jij dan een gewone huwelijksrelatie? ik kan me niet meer helemaal geven aan mijn partner, die andere gevoelens staan er tussen ..ben ook bij mijn partner weggegroeid, ben bij hem weg hoewel ik nog wel liefde voor hem voel, weet het soms allemaal niet meer.. en mijn twin gaat maar gewoon door in zijn relatie..ik snap het niet..ik hoor niets en ik weet het niet meer..voel me wel rustiger en het doet minder zeer maar ik heb soms zo het gevoel dat mijn twin en ik wel in dit leven iets samen moeten, en niet alleen als vrienden..dat er iets is wat wij samen als geliefden moeten opzoeken,en daar past geen ander huwelijk bij, of wel? of is het alleen maar mijn wens, een illusie en moet ik blij zijn met een platonische liefdesrelatie? ik vind het goed als ik het maar zou weten..ben niet jaloers want als hij gelukkig is dan is dat goed..kwam hij maar eens..als ik weet wat hij wil dan kan ik verder met mijn leven..nu sta ik stil tenminste op dit vlak, man wat is het leven ! ingewikkeld..het doet me zeer..liefs(Onbekend)

Antwoord
Jeetje.. ook heel herkenbaar.. sinds een paar weken zit ik met hetzelfde “probleem”. 2 jaar geleden heeft mijn twin het contact met mij verbroken zonder een reden op te geven. 3 maanden terug hebben we uiteindelijk alles kunnen uitspreken, het fijne is dat hij wist dat ik niet kwaad op hem was. Ook zei hij dat hij wist dat ik een poging wou wagen om ruzie met m te maken zodat we niks meer met elkaar te maken zouden hebben haha.. ik heb t niet gedaan omdat ik weet dat hij er toch niet intrapt. Maar goed.. we hebben alles goed en wel samen afgesloten. Na het gesprek voelde ik me zoo opgelucht en ik kon weer verder met mijn eigen leven…. tot 3 weken terugg….. Zomaar droomde ik dat we samen stonden en hij vertelde dat hij klaar voor me was.. hield mijn hand vast en vervolgens kwam er in mijn droom een hele intense zoen die ik nog heel lang navoelde toen ik wakker werd. Sterker nog.. dat gevoel bleef een hele week hangen.. en.. ik ben qua gevoel helemaal weer terug bij af… Ik denk weer 24/7 aan hem… pfff heb t idee dat het nooit afgesloten kan worden. Want als ik echt .. maar dan ook echt verder ga met mijn eigen leven.. dan duikt hij op een of ander manier weer op.. Nu vraag ik me ook af hoelang dit door gaat.. Het gebeurd altijd als ik denk: het is klaar.. ik kies voor mijzelf.. pfff alsof er een onzichtbare ketting is, waar we beiden aan vast zitten… En… ik mis hem potdorie super erg… Dus ik snap de feeling.. (Onbekend)

Antwoord
Wees blij met de relatie die je wel hebt!!! Dat is het enige wat ik je heel hard kan melden. Ik ben als vrijgezel m’n twin tegengekomen, ook zij is vrijgezel, maar ze heeft me gezegd dat het nooit iets zal worden tussen ons, ze heeft nu zelfs gezegd dat ik haar met rust moet laten of ze zal actie ondernemen. Ik kan geen nieuwe relatie meer starten, er zal nooit iemand komen om een relatie mee te beginnen, omdat diegene altijd op de tweede plek zal blijven staan. Dus wees blij dat er al iemand in je leven is waar je van kan houden, zodat je je twin niet lichamelijk bij je hoeft te hebben. Wees gelukkig met datgene wat je hebt! Als ik thuiskom is het stil en niemand die een gesprek met je voert. Alleen een gevoel dat er iemand de hele tijd je aandacht vraagt. En diegene is nu net niet beschikbaar….(Onbekend)