Q0288. Tweelingziel?

Onbekend

Men kan helemaal niet weten wanneer hij/zei zijn tweelingziel ontmoet,dat weet men pas aan gene zijde .Of waar die ziel zich bevind. Hoe kan het dat ik hier al 5 verhalen lees van mensen die hun tweelingziel gevonden hebben? Terwijl het heel zeldzaam is. Men verward het met zielsafstemming denk ik en dat is iets anders namelijk.

Antwoord
Zielsliefde, soulmate, zielsverwant, tweelingvlammen komt zelden voor maar daarom wees er zuinig mee als je degene ontmoet. En tweelingzielen komt idd maar heeeeel zelden voor. En dat kan ook in dit leven zijn voor sommige, en voor andere weer in een volgend leven.(Onbekend)

Antwoord
Ik ben het met je eens als je zegt dat een ontmoeting met een soulmate of tweelingziel heel bijzonder is. Maar als je ooit een duidelijke vraag hebt gesteld m.b.t. een tweelingziel en je krijgt je antwoord via een meditatie die glashelder is, ook al is het jaren later terwijl je in een heel andere fase in je leven zit….Dan hoef je daaraan niet te twijfelen. Dat een ander daaraan twijfelt kan ik me voorstellen, maar de boodschap is dan ook niet voor een ander bedoeld, maar voor degene die ooit die vraag heeft gesteld. We zitten in een tijdperk waarin je veel zielsverwanten kunt ontmoeten (afhankelijk van waar je staat m.b.t. je individuele, zelfontwikkeling). En het onderscheid tussen die zielsverwanten en tweelingziel is wel heel duidelijk.(Onbekend)

Antwoord
Ik vind het heel bijzonder dat je kunt zeggen dat je je tweelingziel pas en alleen kunt ontmoeten aan gene zijde? Hoezo denk je dat? Waar maak je dat uit op en waar kun je dt uit concluderen..? Ik bedoel dit niet gemeen of rot maar ben jij ooit aan gene zijde geweest om het te kunnen checken? Mijn punt is; Je kan niet voor andere mensen beslissen of het wel of niet zijn/ haar tweelingziel is.. Wat jouw waarheid is,.. hoeft nog niet waarheid te zijn. en zo ook bij andere mensen. Ik geloof ook dt we nu in een tijdperk zijn, waarin veel zielen elkaar ontmoeten. De wereld is aan het veranderen.. met een andere energie. Maar uit het feit dat je zegt dat je tweelingzielen alleen aan gene zijde kunt ontmoeten, maak ik ook op dat jij de ervaring van ‘tweelingziel’ nog nooit hebt ervaren. Want dat kan in jouw ogen pas in gene zijde.. Als je het nog niet hebt ervaren kun je ook niet oordelen over andermans gevoelens en ervaringen met betrekking hier op.. Laat een ieder vrij in wat hij/ zij gelooft. Je kan niet voor een ander beslissen. Ik vind het juist iets heels moois dat mensen hun gevoelens onderzoeken..We mogen blij zijn dat mensen tegenwoordig wat meer bewust (willen) zijn van hun gevoel en er over durven te praten al is het alleen al op forums of dergelijke Uiteindelijk is het hun leven.. En nogmaals; jij kunt niet oordelen over hun situatie aangezien jij niet in hun schoenen staat, en je kunt ook niet oordelen over andermans gevoelens aangezien jij hun gevoel niet voelt.. Dat voelen alleen zij.. Daarmee kan jij dus ook niet bepalen of iemand wel of niet zijn tweelingziel heeft ervaren/gevonden.. Wellicht zullen er gevallen bestaan waar het inderdaad niet iemands tweelingziel is terwijl hij of zij dit wel denkt.. Maar dan nog is het niet aan ons om daar over te oordelen.. En daarnaast; waar maak je je druk om? het is iemands anders z’n leven, niet die van jou.. Het enige wat we kunnen doen is elkaars gevoel delen, en daarin een ieder in vrijheid laten wat hij/ zij voelt.. We kunnen zelfs vrijblijvend advies geven aan een ander.. en elkaar proberen te steunen in de situatie.. Maar oordelen of voor een ander beslissen, dat nooit.. No hard feelings, maar ik moest dit even kwijt(Fristy)

Antwoord
Ben het eens met Fristy’s antwoord. Voor mij is de opmerking die deze persoon hier plaatst dan ook niets meer dan een Oude Overtuiging die nog hoort in die oude energiewereld waar velen nog in leven.(niet kleinerend bedoelt hoor maar het is gewoon een feit dat velen nog extreem te kampen hebben met hun oude angsten/overtuigingen) Door onze eigen ervaringen en het volgen van ons Eigen Gevoel/Hart en Ziel Weten we hoe het zit. Als iemand het er niet mee eens is is dat ook goed,ik laat me zelf niet Mis-Leiden door andermans (oude) overtuigingen en volg lekker mijn eigen weg. Ik moet zeggen dat ik het heerlijk vind dat ik de afgelopen 5 jaar al zoveel tweelingzielen heb leren kennen (zeker meer dan 200)en ik met een aantal van hen tweelingzielen-soulmates-transformatie ervaringen kan delen op mijn tweelingzielen-soulmates forum. Veel mensen hebben nog de overtuiging dat ze eerst dood moeten gaan voordat ze in de hemel/aan gene zijde terecht komen en dan pas leven als Ziel. Maar de hemel/gene zijde is gewoon al Hier op Aarde en ook Voelbaar voor diegenen die ook al echt vanuit hun Ziel/Gevoel leven. Je bent Mens en Ziel tegelijkertijd, je bent niet of het één of het ander…je Bent Alles en Over-Al….Nu!!! Liefs(Ivy)