Q0284. Wie herkent deze situatie, hoe ga je hier uiteindelijk op termijn mee om?

Mieke

Domweg, via een forum heb ik een man ontmoet , na 5 jaar alleen-zijn, die periode, dewelke ik niet heb vastgelegd, heb ik nodig gehad om emotioneel en spiritueel op te ruimen, bij mezelf te komen…één ding stond vast…als ik me nog kan openstellen vanuit mijn hart, is het met iemand met wie ik me totaal in verbinding kan stellen en omgekeerd. Mijn lieveling is niet vrij, maw, hij is gehuwd, een aantal keer weg gegaan bij zijn vrouw…ik voel niet de drang of de neiging hem te doen kiezen, voel me eveneens niet jaloers, ik heb het gevoel dat wij zo innig verbonden zijn,zo sterk, niet te vatten in woorden..we voelen onze zielsverbondenheid heel sterk aanwezig…af en toe komt wel mijn angst naar boven, doch minder dan in het begin.Ik voel een soort diep vertrouwen dat, hoever we ook van mekaar wonen, in welke relatie hij ook is, hetgeen wij hebben, leven en dood overstijgt. Ik ben niet verliefd, ook niet geweest, daarentegen een intens liefdegevoel…helemaal anders dan mijn voorgaande relaties, gebaseerd op de idee van liefde, een illusie (noem ik het nu). Wie herkent deze situatie, hoe ga je hier uiteindelijk op termijn mee om….? dank.