Q0281. Is het contact goed?

Onbekend

Ik heb er pas achter gekomen dat ik een tweelingziel heb een man bij mij in de straat. ik woon al 11 jaar in de zelfde straat en altijd wel geweten dat ik uit zn buurt moest blijven er gingen altijd alarmbellen af als hij in de beurt was en ik had een geestelijke verbintenis, nooit echt me hem gepraat altijd afstand bewaart en omdat ik heldervoelend ben drong het me op dat ie contact wil met mij, ik voel een diepe liefde voor hem maar ik weet niet of contact goed is.

Antwoord
Je schrijft dat je heldervoelend bent, ipv de vraag te stellen aan iemand Buiten jeZelf zou ik jou liever willen vragen wat jouw eigen Ziel/Gevoel je voor antwoord geeft 🙂 Je weet zelf wel dat als je stil genoeg bent het antwoord zal kunnen horen…. Vertrouw op jeZelf Liefs(ChildofGod – Ivy)