Q0269. Hoe kun je zielsliefde nog sterker maken?

Renate

Toen ik hem zag wist ik het gelijk weer niet wat me over kwam. Hij had het zelfde als ik en nu gaan we al vijf jaar intens met elkaar om ook al is hij al drie maanden niet geweest dan weet ik dat hij komt op de dag dat hij komt. Het is heerlijk om je zo thuis te voelen bij iemand en die persoon bij jou. Je kan dingen zonder woorden, je kijkt elkaar aan en je weet het gewoon jij voelt zijn pijn en hij of zei je jouwe. Nou ik kan er uren over praten, hopelijk krijg ik van iemand een reactie hoe ik het nog sterker kan maken want vind het heerlijk.

Antwoord
Wil ook graag dat het sterker word tussen ons, in begin dat we elkaar kende hadden we meer verschillen hij wou niet dat ik iets voor hem deed,nu we komen steeds dichter tot elkaar ,ik heb relatie zou alles in de steek laten om bij hem te zijn ,ik houd van hem, kan hem steeds minder missen,is wederzijds hij weet dat ik hem graag zie ,echtgenoot zegt dat wij verhouding hebben, is het niet ,voel me goed en thuis bij hem,heb hem nog nooit gekust ,hij ook niet maar weet dat wij beiden het wel willen.(Onbekend)

Antwoord
Zolang je in een relatie zit ,kan er niks gebeuren, Je moet eerst beide vrij zijn. Dan pas kan het sterker worden.(Onbekend)