Q0261. Hoe moet ik dit aanpakken?

Onbekend

Is het mogelijk dat er een ontmoeting met je tweelingziel plaatsvindt via internetcontact. Ik heb een aantal jaar geleden al chattend een man ontmoet, van wie ik nu denk dat het mijn tweelingziel is geweest. We verscheelden in leeftijd ook maar 3 dagen en het was een soort van ontmoeting tot in het binnenste van mijn ziel. Ik vond het een wonderlijke ervaring, ik wist niet dat ik zoveel van mijn gevoelens kon herkennen en kon omschrijven. Ik heb hem nooit in real live ontmoet, alleen virtueel maar het was Euforisch!

Antwoord
Dit is de meest voorkomende manier van ontmoeten volgens een onderzoek.(Onbekend)

Antwoord
Bij mij begon mijn hartchakra niet te branden maar te ademen!Het was alsof er lucht uit geblazen werd!Na de tweede ontmoeting met TZ gingen alle chakra’s open en kon ik 10 dagen niet eten en had nog geen honger.Soms lig ik in bed aan hem te denken en dan begint soms mijn tweede chakra (die vlak onder de navel) te ademen!Sorry een ander woord is er niet er stroomt lucht uit zo lijkt het.Liefde is net als medicijnen:er zijn altijd wel wat bijwerkingen…(Onbekend)

Antwoord
Jazeker. Bij mij was het liefde op het eerste bericht!(Michel)