Q0258. Blijven die emoties door het contact met je zielsliefde altijd zo heftig?

Onbekend

Ik vraag mij af of die emoties altijd zo heftig zullen blijven. Bij mij is het al een half jaar zo heftig, het wordt alleen maar erger.

Antwoord
Wordt alleen maar heftiger. En als je geen contact meer hebt, worden ze NOG heftiger.(Onbekend)

Antwoord
Bij mij is het nu eindelijk na 2,5 jaar minder heftig en ook dat beangstigd me dan weer zo van…was het dan wel wat ik dacht dat het was.Toch denk ik dat die verandering komt door de verandering in mij. Het is geen afhankelijke liefde meer maar een liefde die toevoegt…zodra ik wel bij hem ben voel ik dat, dan is het rustig en goed en ben ik intens gelukkig. Wij zijn niet samen als een stel maar voelen ons verbonden tot in het diepste van onze zielen en door dat te voelen…maakt het niet meer uit waar we ons bevinden, samen of alleen. Natuurlijk wil ik wel met enige regelmaat van de klok een moment samen zijn om die heerlijke energie tussen ons te voelen stromen, dat blijft verslavend, vooral wanneer ik even ziek(lichamelijk) ben, dan knap ik binnen een paar uur weer op.(Onbekend)

Antwoord
Hoe meer de zielen elkander beminnen, des te minder woorden gebruiken zij.(Onbekend)