Q0242. Wie heeft er ervaring met uittreden?

Onbekend

Sinds kort heb ik iemand ontmoet..Hij las mijn foto en vertelde me dingen..waar ik zelf van schrok..ik kende hem niet maar vanaf dat moment gaat er geen dag voorbij dat we geen contact hebben met elkaar.. We hebben nu een verhouding op afstand..we hebben elkaar nog nooit ontmoet en toch voel ik hem als hij aan me denkt en heeft hij me tot een hoogtepunt gebracht dat ik nog nooit heb ervaren…ik voelde hoe mijn geest mijn lichaam verliet..het was zo raar..wie heeft dit ook al eens ervaren?

Antwoord
Ontzettend veel over uittreden kun je vinden doorhetraam.nl op een website van Sten Oomen. Een ervaringsdeskundige die hierover ook enkele boeken heeft geschreven.(Tiny)

Antwoord
Wat jij hier beschrijft, ik herkende het meteen… Ik heb het voor het eerst meegemaakt, toen ik in een innige omarming stond met mijn twin. We hadden toen ‘nog niets’, d.w.z. we hadden nog geen lichamelijk intieme relatie. Het was een ‘gewone’ lieve omarming. Maar het werd zo intens, dat ik voelde hoe onze twee zielen in een spiraal naar boven schoten, als een soort fontein of vulkaanuitbarsting. We moesten allebei bijna huilen, toen. Hoe hij het ervaren heeft, weet ik niet, maar hij was in elk geval emotioneel. We hebben het er niet meer over gehad. Maar vanaf dat moment was er geen weg meer terug. De aantrekkingskracht werd steeds groter, we communiceerden zonder te spreken, ik voelde wat hij voelde en andersom. Op een gegeven moment heb ik het aangedurfd mijn gevoelens voor hem uit te spreken. En wat bleek, hij voelt exact hetzelfde. Onze partners weten ervan. De een heeft het er moeilijker mee dan de ander. Maar we kunnen er niet omheen. De liefde voor elkaar is te groot. Als we zoenen of intiem worden, is het alsof de wereld om ons heen niet bestaat. Alsof we uit onszelf gaan en naar een andere dimensie schieten. Alles vervaagt, kleuren en vormen veranderen, een gevoel dat alles heel snel ronddraait, dat je door de ruimte schiet, dat je niet tegen of naast elkaar bent, maar dat je elkaar bent, eengeworden. De bent overal tegelijk. Deze beschrijving kan niet volledig zijn, je kunt dit nooit volledig vatten in woorden. Maar ik denk dat je me wel begrijpt. Jij hebt het tenslotte ook meegemaakt.(Onbekend)

Antwoord
Eindelijk herkenning! Ik heb dit ook gehad en ben me werkelijk kapot geschrokken. Hoe is dit mogelijk? Ik omschrijf het als een tornado van wit licht die me met enorme kracht de lucht in blies. Was al een tijdje op zoek naar wat dit geweest zou kunnen zijn maar kon niets vinden. Dacht wel dat dit een samensmelting van onze zielen geweest moet zijn, zo ongelofelijk mooi en fijn ik ben er nog steeds erg van onder de indruk.Heel heftig.(Onbekend)