Q0238. Hoe kan ik het mijn partner goed uitleggen wat ik voel?

Milanlaya

Het sterkt mij al enorm, dat we hier niet alleen in staan. De buitenwereld keurt het af. Omdat ze het zien als ontrouw naar onze partners toe. Daar heb ik het moeilijk mee. Hoe kan ik het mijn man goed uitleggen wat ik voel. Zonder hem te kwetsen, of kan ik er maar beter niet teveel over zeggen?

Antwoord
Mensen die dit gevoel NIET meegemaakt hebben,zullen dit nooit gaan begrijpen. Dus luister niet naar mensen, die NIET weten waar ze over praten! respect voor je man> Omdat hij het “probeert” te begrijpen. Je Zielsliefde is een Uniek iets, waar je zuinig op moet zijn.(Onbekend)

Antwoord
Aan Ivy, dank je voor je mail, namens paul heb ik zijn verhaal mogen insturen via mijn mailadres en ja ik heb contact met paul, wat heel heftig is en confronterend, wel boeiend….sorry voor de verwarring de verhalen van paul en mijzelf lopen synchroon, een soort van parallelle werelden, toeval?(Onbekend)

Antwoord
Als je eerlijk wil zijn, zul je je partner heel voorzichtig en beetje bij beetje moeten inlichten. Hij merkt toch wel dat jij anders bent geworden… Voordat hij gaat denken, dat je hem niet meer moet, zul je openheid van zaken moeten geven. Het zal een confronterend gesprek worden en daarna zul je weten of jullie relatie sterk genoeg is. Als je niets zegt, gaat het aan je knagen. Hij zal het er misschien heel moeilijk mee hebben (mijn partner in elk geval), maar eerlijkheid boven alles. Want zielsliefde overstijgt alles en laat zich niet tegenhouden.(Onbekend)