Q0221. Wie kent er een zielsliefde koppel dat wel bij elkaar is en gelukkig is?

Onbekend

Als ik hier al de verhalen lees, lijkt het net of er is niemand echt gelukkig met zijn zielsliefde! Is er dan nog nooit een echte relatie voortgekomen uit het ontmoeten met je zielsliefde? Want ondanks het feit dat je altijd verbonden bent en dat je dat beseft,blijf je toch mens met al je verlangens om bij elkaar te zijn… Of vertellen die personen die wel bij elkaar zijn gebleven met hun zielsliefde, liever hun verhaal niet?? Wie kent er een zielsliefde koppel dat wel bij elkaar is, gelukkig is?

Antwoord
Ik denk dat dit gewoon een beproeving is “van het hele zielsliefde gedoe” (die afstand) zodat je samen apart sterker word……….En je eigen “Ikje” word… Een nieuw sterk “onafhankelijk ikje”. Iemand die alles onder controle heeft. Je ziet t ook overal he op internet………… Bijna alle zielsliefdes krijgen deze beproeving……t is ergens voor nodig denk ik! En dan is de kunst hoe diep deze liefde zit…………………………………….of je nog zoveéél van elkaar houd na al die jaren, appart te zijn geweest! En of dit echt onvoorwaardelijk is? Als je al deze stormen samen overwint, pas dan kan je over zielsliefde praten! En dan weet je (Dit is ware liefde).(Onbekend)

Reactie
Graag wil ik even reageren op het antwoord op vraag 221. Het is misschien waar dat die beproeving komt om je eigen “ikje” te moeten worden, maar je ontmoet je zielsliefde op een moment dat je alle twee al een eigen “ikje” bent en op een moment dat je klaar bent voor je andere zielehelft te vinden. Dus kun je evengoed zorgen voor je eigen “ikje” samen verder te ontwikkelen. Het is ook zo dat als je elkaar ontmoet, je wel degelijk weet, dit is anders, dit is dieper, dit is het(de ware liefde) en dat je al jaren apart geleefd hebt. Dus die stormen ga je ook kunnen samen doorstaan. Ik heb deze stormen ook doorstaan en we zijn na enkele weken uit elkaar geweest te zijn, ook samen gekomen, omdat het missen zo erg was. Liefde zoals wij mensen die kennen is niet onvoorwaardelijk, maar zielsliefde is wel een liefde die veel vergeeft, juist omdat ze zo diep, zuiver is. Wij hebben ook nog onze problemen gehad na die afzonderlijke weken, maar we wisten alle twee, zonder elkaar is het helemaal geen leven, met elkaar is het gewoon af. Dus zijn we samen gaan werken aan ons eigen “ikje” en ons gezamenlijk zijn.(Onbekend)

Antwoord
Natuurlijk zijn er zielsliefde’s die bijelkaar zijn. Vaak hebben ze een gezamelijke missie. Uit mijn eigen ervaring kan ik zeggen dat dit een groeiproces is. Op energetisch niveau zijn we altijd samen en laten we elkaar alles zien en helpen wij elkaar, ik zie dit als reiniging en een voorbereiding. Wat mij wel opvalt uit de verhalen is dat ik weinig lees over de voorbereiding op energenisch niveau, ik zie het als een liefde waar je rein en puur in toegemoet moet gaan. Op energenisch niveau gebeurt er van alles met ons. Je moet op een bepaald punt zijn en dan nog “kan je het allemaal aan” het is een vrij heftig gebeurtenis maar ik blijf het als bijzonder zien. De ziel groeit, ik hoop binnenkort mijn zielfsliefde in mij armen te sluiten.(Onbekend)

Antwoord
Ja er zijn wel zielsliefdes die met elkaar gelukkig zijn. Ik heb nu een relatie met mijn tweelingziel, nog maar heel kort. Echter ik vind het geen relatie die te vergelijken is met een relatie waarbij beide geen tweelingzielen zijn. Er komt verschrikkelijk veel naar boven, dingen die je nog moet verwerken. en je bent “verplicht” daaraan te werken, omdat de relatie anders niet verder kan gaan. Het is dus veel bezig zijn met gevoelens, en probeer dat dan in te passen ineen relatie waarbij de gevoelens zeer heftig zij. De liefde is heftig, zo zijn de ruzies ook even heftig. De relatie gaat ook gepaard met veel plezier, maar net zoveel als er plezier is is er ook zoveel pijn. Het is werken, werken, werken, zo ervaar ik dat, maar tegenover staat een intens gevoel van liefde die niet te beschrijven is. Daarnaast heb ik in mijn relatie ervaren dat je bijna constant in de spiegel kijkt, Dus je moet naar jezelf kijken, daarin zie je ook grappige dingen, dat is ook lachen. Ik kan niet zeggen dat ik continu supergelukkig ben, maar heel vaak ook wel. En dat is het doel waarvoor je het doet, denk ik. Heftig, moeilijk. Probeer het in een relatie te passen, ik heb het daar moeilijk mee, omdat liefde, echte liefde, niet in een vorm te passen is, lijkt wel. Daarnaast ervaar ik ook dat ik liefde naar de buitenwereld met meer plezier kan geven. Iedereen wil liefde en vrede in de wereld. Dat is niet altijd makkelijk uit te voeren, maar je krijgt er het meeste voldoening van. Het is voor een ander fijn, maar zelf groei daardoor enorm.Ik wil iedereen een hart onder de riem steken om de liefde die je hebt voor je tweelingziel te koesteren. Je tweelingziel verdient dit en jijzelf ook.(Gabrielle)