Q0215. MSN liefde, kan ik hem vertrouwen?

Onbekend

Ik heb al meer dan 3 maanden contact met een gast via msn maar ik weet niet of ik hem kan vertrouwen. We delen alles met elkaar. Alleen ben ik er niet zeker van, maar als hij mij spreekt is hij zo lief en zegt hij altijd als hij mij 1 of 2 dagen niet gesproken heeft. Op het eind van deze maand hebben we afgesproken maar ik weet echt niet hoe ik dit moet aanpakken. Ik zie hem doodgraag, alee ja de persoon, da ik ken van op msn maar wat als hij helemaal anders is dan dat hij beweert. Waarom is liefde zo moeilijk? Alstublieft help mij hiermee.

Antwoord
Als je luistert naar je eigen gevoel en naar je intuitie ,dan zit daar het antwoord wat niemand kan geven.(Onbekend)

Antwoord
Internet liefde “kan” heel goed. Je liefde voor het leven, zielsverwant of tweelingziel zijn. Als je nog twijfelt vanuit je hart, wacht dan nog een paar maandjes. Tenslotte leer je elkaar nergens zo goed kennen als op MSN. Misschien kan je beginnen met samen te bellen.(Sonja)