Q0212. Is hij mijn zielsliefde of heb ik een gevoel van hem overgenomen?

Onbekend

Ik heb mijn tweelingziel 3 jaar geleden ontmoet. In het begin keken we alleen naar elkaar, maar na een jaar ontstond er een hecht contact. Hij is een heel gesloten persoon, maar naar mij toe vertelde hij veel over zijn gevoel. Hij had een relatie met een collega die niet helemaal soepel verliep. Hij vroeg me om raad en troost. Ik gaf hem die en liet hem merken dat hij heel speciaal voor me was. Ik dacht toen niet dat ik verliefd was. Het gevoel was vele malen dieper. Hij vertelde hoe hij voelde voor zijn vriendin, hoe zuiver en puur dat was. Wat hij vertelde, voelde ik precies voor hem. Inmiddels hebben we geen contact meer. Hij heeft er niet zo’n behoefte aan. Ik heb nog wel het gevoel dat ik geestelijk met hem communiceer. Ik weet ook dat het niet goed met hem gaat, dat voel ik. Ik denk dat zijn angst is dat ik te dicht bij ben gekomen. Ik weet ook niet wat hij voor mij voelt. Is hij mijn tweelingziel? En moet ik hem loslaten? Ik heb er veel pijn en verdriet van! De onzekerheid is zo erg! Wie kan me antwoord geven?

Antwoord
Ik heb het idee dat jij met zijn gevoelens speelt,terwijl “hij” zielsveel van zijn vriendin houd,een relatie die puur vol liefde is. is het bij jou niet een beetje jaloezie? Als het inderdaad jou tweelingziel was geweest,dan zou dat wederzijds zijn geweest.(Onbekend)

Antwoord
Wat jij voelt zal wel kloppen. Denk vanuit je hart, daar zit steeds de waarheid. Het is mogelijk dat hij hiervoor nog niet klaar is en dat de liefde die hij voor zijn vriendin voelt slechts een illusie is. Loslaten is niet mogelijk, maar vul je hart met liefde en stuur het naar hem toe. Je zult merken dat de pijn die je voelt wordt omgezet in vreugde. Het bovenstaande antwoord is nogal hard en weinig empathisch. Trek het je niet aan!(Onbekend)

Antwoord
Hij hield veel van haar, maar die relatie is al 2 jaar geleden beëindigd en zij is inmiddels gelukkig samen met een ander. Daarbij heeft hij ook duidelijk naar mij toe laten weten dat hij me nodig had en dat ik volgens hem zijn beschermengel was. Hij zei dat hij me niet wilde belasten met zijn problemen. Hij wilde me dat niet aandoen. Hij erkende dat hij veel dingen hetzelfde voelde als ik. Als laatste zei hij ik heb een muurtje om me heen gebouwd en daar komt nu niemand meer door heen. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen waar ik ontzettend veel van hou en hij wil mij niet in een lastige positie brengen. Dat verdient natuurlijk respect. Een paranormaal persoon heeft eens tegen mij gezegd dat ik hem gauw los moet laten omdat hij al mijn energie opslurpt. Het doet me pijn dat iemand zegt dat ik met zijn gevoelens speel omdat dat absoluut niet waar is. Hij komt juist met alle geweld ineens mijn hart en ziel ingevlogen. Als ik denk dat ik hem heb losgelaten en er vrede mee heb, voel ik hem ineens weer heel intens bij me. Dat is erg verwarrend voor mij.(Onbekend)

Antwoord
Wat hij voelde voor zijn ex-vriendin was zuiver en puur? Misschien was dat een zielsverwant? dat is ook zuiver ,puur en respectvol ,daarna leerde hij zijn tweelingziel kennen jij? Wat bijna net zo diep gaat,en wat diepe lagen opent,voel vanuit je hart,dat maakt jullie sterk.geef hem even tijd,hij komt vanzelf naar jou toe.(Onbekend)