Q0206. Kom je weer bij je zielsliefde terug in een later leven?

Onbekend

Zijn er überhaupt mensen ( zielsgeliefdes) weer bij elkaar terug gekomen in een later leven ?

Antwoord
Tuurlijk kom je bij elkaar terug. Deze verbinding word alleen maar hechter.Ook als je een tijdje uit elkaar bent. Je word dan juist bewust van alles. Iemand uit een vorig leven ontmoeten, dat is een speld in een hooiberg, wees er maar zuinig op.(Onbekend)

Antwoord
Ja ik weet uit ervaring dat je je tweelingziel gedurende vele levens weer tegen zal komen. Voordat mijn tweelingziel en ik er ons van bewust waren dat we tweelingzielen waren kregen we al informatie door uit vorige levens waarin wij elkaar ontmoet hadden. Het speciale leven is het leven waarin je van elkaar bewust bent dat je tweelingzielen bent. Alle vorige levenservaringen waren nodig om dat in dat speciale leven te mogen ervaren. Vanuit mijn diepste zelf weet ik dat ik haar in de toekomst weer tegen zal komen tot ik/we besluiten niet meer naar de aarde terug te keren. Omdat we klaar zijn met leren.(Donald)